GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήτογλου: Πλέον νιώθω ότι είμαι από τα βασικά στελέχη

Τη σημασία που είχε για τον Παναθηναϊκό η νίκη επί της Νταρουσάφακα και τον ίδιο η εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στους Τούρκους...

Τη σημασία που είχε για τον Παναθηναϊκό η νίκη επί της Νταρουσάφακα και τον ίδιο η εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στους Τούρκους υπογράμμισε ο Ντίνος Μήτογλου.

«Μάθαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Η Νταρουσάφακα επανήλθε. Καταφέραμε να βγάλουμε άμυνες και καθαρίσαμε τι φάσεις και πήραμε τη νίκη με αυτό τον τρόπο.

Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου. Σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση αυτό και νιώθεις όλο και καλύτερα. Αυτό είναι που χαίρομαι γιατί με εμπιστεύονται οι συμπαίκτες μου.

Πλέον νιώθω ότι είμαι από τα βασικά στελέχη. Φάνηκε να ήταν η μέρα μου. Με βρήκαν οι συμπαίκτες μου και μου έδωσε ώθηση αυτό. Η Νταρουσάφακα έτρεξε στον αιφνιδιασμό. Παίξαμε και εμείς βιαστικά. Έχουμε χρόνο να το δούμε και να συνεχίσουμε στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά και κατέληξε:

«Η νίκη είναι νίκη και μετράει. Μετά από τρία κακά παιχνίδια μας δίνει αυτοπεποίθηση. Σε 48 ώρες έχουμε δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό».

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση