GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικηγόρος Ριχάρδου: Καταρρίπτονται πανηγυρικώς οι αποδοθείσες, έωλες κατηγορίες εναντίον του

Της Άννας Κανδύλη «Όπως από την πρώτη ημέρα αναφέραμε, τόσο στο απολογητικό μας υπόμνημα, όσο και στις προφορικές μας εξηγήσεις ε...

Της Άννας Κανδύλη

«Όπως από την πρώτη ημέρα αναφέραμε, τόσο στο απολογητικό μας υπόμνημα, όσο και στις προφορικές μας εξηγήσεις ενώπιον της κυρίας Ανακρίτριας και της κυρίας Εισαγγελέως Γνωμοδοτήσεων, ο εντολέας μας δεν προέβη σε καμία παράνομη ενέργεια», ανέφερε σε δήλωσή του λίγο μετά την αποφυλάκιση του ενεχυροδανειστή, Ριχάρδου, ο δικηγόρος του, Πέτρος Πανταζής.

«Έπρεπε να έρθει το σχετικό έγγραφο της ΑΑΔΕ, ώστε να αρχίσουν να καταρρίπτονται πανηγυρικώς οι, αποδοθείσες, έωλες κατηγορίες εναντίον του», συμπλήρωσε και επισήμανε ότι «το σημερινό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ακολουθώντας την σύμφωνη γνώμη της κυρίας Ανακρίτριας, ήδη από την περασμένη εβδομάδα, αποφάσισε την αντικατάσταση της προσωρινής κρατήσεως του εντολέα μας, με περιοριστικούς όρους».

Καταλήγοντας, ο κ. Πανταζής ανέφερε ότι «είμαστε σίγουροι, ότι με την πρόοδο της ανακρίσεως, θα αποδυναμωθούν πλήρως οι λόγοι για τους οποίους επιβλήθηκαν ακόμη και αυτοί οι περιοριστικοί όροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση