GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πατέρας της Μαρκλ στην αντεπίθεση - Έβγαλε στη φόρα γράμματα της κόρης του - ΦΩΤΟ

Τα συγκινητικά σημειώματα που του είχε στείλει η κόρη του Μέγκαν αποκαλύπτει ο Τόμας Μαρκλ. Ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ, μπο...

Τα συγκινητικά σημειώματα που του είχε στείλει η κόρη του Μέγκαν αποκαλύπτει ο Τόμας Μαρκλ. Ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ, μπορεί να μην έχει πλέον επαφή με την κόρη του, αλλά περνάει στην αντεπίθεση και φέρνει στη δημοσιότητα αποδείξεις ότι ήταν στο πλάι της κόρης του στον πρώτο της γάμο, αλλά και ότι όντως αντιμετωπίζει ιατρικό πρόβλημα.

Σε ένα από τα σημειώματα η Μέγκαν Μαρκλ γράφει "Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να σε κάνω υπερήφανο... Και υπόσχομαι ότι θα το κάνω, ότι κι αν συμβεί". Σε ένα άλλο ευχαριστεί τον πατέρα της επειδή "την φρόντισε όσο καλύτερα μπορούσε" και προσθέτει "σε αγαπώ χωρίς τέλος".

Αυτά τα λόγια για τον πατέρα της Μαρκλ είναι μια υπενθύμιση της πικρής τους διαμάχης και του τείχους σιωπής που έχει υψώσει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση