GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ για το τσαντάκι δώρων με τον Χίτλερ που πουλάνε τα Jumbo...

Αίσθηση και οργισμένα μηνύματα έχουν προκαλέσει σακούλες δώρων που πωλούνται στα Jumbo καθώς απεικονίζουν τον Χίτλερ και ναζιστικά σύμβο...




Αίσθηση και οργισμένα μηνύματα έχουν προκαλέσει σακούλες δώρων που πωλούνται στα Jumbo καθώς απεικονίζουν τον Χίτλερ και ναζιστικά σύμβολα. Το συγκεκριμένο προϊόν πωλείται και στην ιστοσελίδα της εταιρίας έναντι 0,50 ευρώ και φέρει την ονομασία «Σακούλα Δώρου Craft Λονδίνο 18.5x7.5x24.5/ Τσάντες Kraft Μίνι Ενηλίκων/ Κωδικός Jumbo: 1172234». 
Oι τσάντες οι οποίες στο κέντρο του τυπώματος απεικονίζουν το Βig Ben στο Λονδίνο, στο πάνω μέρος έχουν ένα γραμματόσημα με τον Χίτλερ ενώ ακριβώς από κάτω εμφανίζεται ο ναζιστικός αετός με μια σβάστικα. 
Ύστερα από τον σάλο που ξεσηκώθηκε, τα Jumbo υποχρεώθηκαν να ανακοινώσουν ότι διακόπτουν την πώλησή τους. 
Πατώντας πάνω σε μια κλασσική παράδοση που λέει ότι τα εμβλήματα γενοκτονικών δικτατορικών καθεστώτων είναι ιδανικά για να συνοδεύσουν τα δώρα προς τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, τα Jumbo αποφάσισαν να στολίσουν τις συσκευασίες δώρων τους με το γλυκό vintage στυλ του Βερολίνου του 1938, όπως παρατήρησε το κοφτερό μάτι του χρήστη του Facebook Δημήτρη Πλαστήρα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία από τις τσάντες που μπορεί κάποιος να επιλέξει για τα δώρα του, με το κόστος να είναι μόλις μισό ευρώ. Ο τίτλος της σακούλας λέει «Σακούλα Δώρου Craft Λονδίνο» και πάνω της εμφανίζονται τα γνωστά διπλά λεωφορεία, το Big Ben και άλλα τέτοια.

Αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το vintage γραμματόσημο με τη σφραγίδα που βρίσκονται πάνω πάνω. Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς, εκεί υπάρχει ένα άλλου είδους vintage:


Ναι, είναι το  πρόσωπο του Χίτλερ. Η συγκεκριμένη του πόζα μάλιστα είχε αποθανατιστεί σε σειρά γραμματοσήμων...

Πέρα από τα γραμματόσημα, το  σετάκι συμπληρώνεται από μια σφραγίδα με το γνωστό αετό...


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση