GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κίτρινα Γιλέκα"... χωρίς τα ψέματα του κυρίαρχου ρεύματος (mainstream)...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα,
η διάδοση της αλήθειας είναι...
πράξη επαναστατική

Τα γεγονότα στο Παρίσι κι η δράση των "Κίτρινων γιλέκων" δεν φθάνουν στους πολίτες γιατί το κυρίαρχο ρεύμα, τάση, συμβατικότητα (mainstream)... με ευθύνη της δημοσιογραφικής πορνείας των συμβατικών ΜΜΕ σε διατεταγμένη υπηρεσία τροφοδοτούν παραπληροφόρηση.
Ο Ευρωπαίος πολίτης βομβαρδίζεται με ψέματα, ψέματα, ψέματα και τα αστικά πολιτικά κόμματα (ειδικότερα της κοσμοπολίτικης "ευρωπαϊκής αριστεράς") προβάλουν συνεχείς "ερμηνείες" και ταυτόχρονα της Ενωμένης Ευρώπης που εγγυήθηκε 70 χρόνια Ειρήνης.
70 χρόνια Ενωμένης Ευρώπης -με διάφορες παραλλαγές ονόματος ως σήμερα- που προκάλεσαν πολλαπλάσιους νεκρούς από πολέμους στον πλανήτη, ένας ακήρυχτος Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.
Τι κρύβουν τα ΜΜΕ για τα γεγονότα στο Παρίσι και τα "κίτρινα γιλέκα";
Βασικά εμφανίζουν τα "κίτρινα γιλέκα" ως ένα κίνημα αγανακτισμένων με τις αυξήσεις στα καύσιμα. Δεν υπάρχει κανένας που δεν έχει εμποτιστεί από αυτό το κατευθυνόμενο ψέμα.
Ναι, αυξήθηκε η τιμή του ντίζελ, που με τις πρόσφατες αυξήσεις ξεπέρασε την αύξηση του 27% και από τον Γενάρη έχουν θεσμοθετηθεί 6μηνιαίες αυξήσεις ως το 2021, που ολοκληρώνει τη θητεία του ο υπάλληλος των Ρότσιλντ (Μακρόν).
Αλλά κανένα ΜΜΕ δεν μιλάει για το κόστος διαβίωσης -κυρίως θίγουν, όπως και στην Ελλάδα, τα φτωχά και μεσαία στρώματα-, τις αυξήσεις στα τρόφιμα πρώτης ανάγκης και μαζικής κατανάλωσης, την αύξηση 13% στις μεταβιβάσεις, 100% στους τεχνικούς ελέγχους και 130% στις ποινές προστίμων.
Κανένα ΜΜΕ δεν μιλάει για την ιδιωτικοποίηση ακόμη της αστυνομίας και χωροφυλακής με την ανάθεση έργου σε ιδιώτες για επιβολή προστίμων για παραβάσεις.
Ποιο ΜΜΕ και δημοσιογράφος θα μας πει που και πως δραστηριοποιείται μια ιδιωτική εταιρία για παραβάσεις;
Η εταιρία προσλαμβάνει προσωπικό με μηδενικό κόστος -όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα σχεδόν σ' όλους τους τομείς που ιδιωτικοποιήθηκαν... καθαριότητα νοσοκομείων, κέτερινγκ, σεκουριτάδες και σια-, τους δίνουν αυτοκίνητο εξοπλισμένο με ραντάρ και κάμερες, οι "υπάλληλοι οδηγούν σύμφωνα με τα όρια ταχύτητας για ένα 8ωρο, που συχνά γίνεται 14ωρο. Στο τέλος της "βάρδιας" ο "χαφιές" οδηγός -συνήθως από τις γαλλικές αποικίες- παίρνει ένα κομμάτι ψωμί κι η εταιρία κατεβάζει τα στοιχεία -ένας άλλος μετανάστης από την Αφρική- και στέλνει τα πρόστιμα στους παραβάτες. Αν ο οδηγός δεν είναι παράνομος μετανάστης -υπάρχουν κι οι Γάλλοι για ξεκάρφωμα των εταιριών- λαμβάνει για 8 ώρες καθημερινής οδήγησης 1.600 € μηνιάτικο, χωρίς Κυριακές κι αργίες.
Φόροι, φόροι, φόροι και στις συντάξεις (όπως στην Ελλάδα με τις αυξήσεις στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που υπερκάλυψαν τις ανάγκες της τρόικας και "αριστερό" πρόσημο την κατάργηση του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα νοσοκομεία, των μνημονιακών Λοβέρδου, Γεωργιάδη), με ταυτόχρονη κατάργηση του φόρου αλληλεγγύης που υπήρχε μόνον για τους πάμπλουτους. Αποσιωπώντας πάντα από τα ΜΜΕ τις αυξήσεις σε ασφάλιστρα, ενέργεια, φάρμακα, ΕΝΦΙΑ -που αυτόν τον απέσυραν για κατευνασμό των λαϊκών στρωμάτων.
Για να μην μακρηγορούμε, ο Μακρόν μετατρέπει τη Γαλλία σε Ελλάδα και σ' αυτό που θέλουν σήμερα στην Ιταλία κι έχουμε τις βίαιες επιθέσεις εναντίον της ιταλικής κυβέρνησης.
Σήμερα στους δρόμους του Παρισιού δεν βρίσκονται αυτοί που αρχικά τους είχαν κατηγορήσει για "ακροδεξιούς-φασίστες" υποκινούμενους από τη Λε Πεν (το ίδιο έργο βλέπουμε στην Ελλάδα με τους μαθητές Λυκείων και την υπεράσπιση της Μακεδονίας), μετέπειτα ως "αναρχικούς" κ.α.π. για να φθάσουμε στο ότι σήμερα υποκινούνται από τον Πούτιν για αποσταθεροποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τα "κίτρινα γιλέκα" δεν είναι εξωγήινοι αλλά Γάλλοι πολίτες, ακόμη κι αυτοί που ψήφισαν Μακρόν, αλλά κι αυτοί που υπέκυψαν στην προτροπή του Μελανσόν -του "σοσιαλιστή" γερουσιαστή του Ολάντ που έγινε έξαφνα "αριστερός επαναστάτης" και κάλεσε τους ψηφοφόρους του στο β'΄γύρο των προεδρικών εκλογών να μην ψηφίσουν την "ακροδεξιά" Λε Πέν.
Τεράστιο ποσοστό των αγανακτισμένων διαδηλωτών είναι εκείνοι που παγιδεύτηκαν από τον Μελανσόν ν' αποφύγουν την "λαϊκιστική, ακροδεξιά κι εθνικιστική" ψήφο στη Λε Πεν
Σήμερα ο Μελανσόν, ως γνήσιος πολιτικάντης των σοσιαλιστών του Ολάντ, εγκατέλειψε με κωλοτούμπες όσα υποστήριζε, ανόψει ευρωεκλογών. Στηρίζει το κίνημα των "κίτρινων γιλέκων", στρέφεται στην "εθνικοκυριαρχία", έπαθε αμνησία όσον αφορά το μεταναστευτικό που ζητούσε ως και "επιμειξία" (σκληρός όρος ακόμη κι αν ειπώθηκε από τον "αριστερό" Μελανσόν για να υποστηρίξει τα "ανοιχτά σύνορα"), εγκατέλειψε το κόμμα "Εξουσία στο Λαό" της Ιταλίας -τις κοινωνικές καταλήψεις στυλ city plaza και δικαιωματικούς- στηρίζοντας την προσπάθεια του ιταλικού λαού και της κυβέρνησής του. Όλα για να διασώσει ποσοsτά στις ευρωεκλογές.
Ηχηρό χαστούκι στη "διανόηση" και την κοσμοπολίτικη "αριστερά" που σιτίζεται στα κονδύλια Σόρος. Σ' αυτούς που διακήρυσσαν με επαναστατικές κορώνες: "Παρίσι, πολιτική πρωτεύουσα της Ευρώπης".
Εκτός από τα ΜΜΕ έχουμε και τους προβοκάτορες των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών και υπηρεσιών, μαζί με μισθοφόρους που διεισδύουν στα "κίτρινα γιλέκα". Τα γνωστά "παίγνια" των καθεστώτων για να διαιρέσουν το λαό. Χαρακτηριστικό το βίντεο που ακολουθεί:


Όμως σήμερα στο Βερολίνο οι Γερμανοί κατέβηκαν πλατεία για να διαδηλώσουν την αλληλεγγύη τους τα "κίτρινα γιλέκα" της Γαλλίας.
Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία και τώρα Γερμανία με κίνημα αλληλεγγύης.
Να που τα "κίτρινα γιλέκα" γίνονται σημείο αναφοράς κι ενότητας των πολιτών της Ευρώπης εναντίον στο διευθυντήριο του 4ου Ράιχ και δεν τους ανησυχούν οι χαρακτηρισμοί: εθνικιστές, ακροδεξιοί, απολιτικοί, λούμπεν κ.α.π.
Στην Ελλάδα η καθεστωτική "αριστερά", τόσο η κυβερνητική όσο κι η εξωκοινοβουλευτική (άλλωστε κι η ΛαΕ του Λαφαζάνη έχει την ίδια πολιτική μήτρα με τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα κι άλλοι χώροι των "ανοιχτών συνόρων" κι ατομικών "ανθρώπινων δικαιωμάτων" είναι ταγμένοι στην πολιτική Σόρος: Ευρωπαϊκό "αντιφασιστικό" Μέτωπο! Οι 18 ομόφωνα καλούν την Ιταλία να συνθηκολογήσει και να παραδοθεί).
Μοναδική "όαση" ο Θύμιος Παπανικολάου, στο περιοδικό "Ρεσάλτο" στοχεύει στην "καρδιά" αυτού του κινήματος: Γαλλία: «Τα κίτρινα γιλέκα» πιστοποιούν το θάνατο της «αριστεράς»
Η Ελλάδα έχει μια εντελώς ελεγχόμενη "αριστερά" σε όλα τα επίπεδα: διπλή ονομασία για την Μακεδονία μας, διζωνική ομοσπονδία για την Κύπρο μας, Νότια Αλβανία, το ελληνικό Αιγαίο "συνεργασίας" (δηλαδή;), τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, τα "ανοιχτά σύνορα", οι κοινωνικές καταλήψεις κι οι ΜΚΟ, υπέρ της "αραβικής άνοιξης made in USA", εναντίον των "δικτατόρων" Καντάφι, Άσαντ και πάει λέγοντας. Κάθε πατριωτικό είναι "εθνικιστικό-φασιστικό", παραβλέποντας πως ουσιαστικά ο "βασιλιάς είναι γυμνός" μιας και υποστηρίζουν τους ακραίους φασιστικούς εθνικισμούς των "γειτόνων" μας κι όλα έχουν μια "δικαιολογία... να μην έχουμε "άνοδο της ακροδεξιάς" που οι ίδιοι εκτρέφουν.
* Ο Pier Paolo Pasolini "χαστουκίζει" τον αντιφασισμό... απέναντι στο νεκρό φασισμό!
Από τη σημερινή κινητοποίηση στο Βερολίνο:



Φυσικά και τα "κίτρινα γιλέκα" είναι υποκινούμενα από την "ακροδεξιά" και τον Πούτιν, αφού στην Αψίδα του Θριάμβου υψώνουν γαλλικές σημαίες και τραγουδούν τη Μασσαλιώτιδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση