GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπάρκας: Ο κ. Μητσοτάκης θα πίνει το πικρό ποτήρι και θα έρχεται να ψηφίζει ένα - ένα τα θετικά μέτρα

“Η σκληρότητα των λεγομένων εχθές δεν είχε να κάνει με το νομοσχέδιο που συζητούνταν, χθες στη Βουλή είχαμε κάτι θετικό, δεν κόβονται οι ...

“Η σκληρότητα των λεγομένων εχθές δεν είχε να κάνει με το νομοσχέδιο που συζητούνταν, χθες στη Βουλή είχαμε κάτι θετικό, δεν κόβονται οι συντάξεις των ανθρώπων, μοιράζεται το κοινωνικό μέρισμα”, είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
“Συζητούσαμε κάτι θετικό και έρχεται ο κ. Μητσοτάκης και δυναμιτίζει το ζήτημα λέγοντας ότι η κυβέρνηση έδωσε τη συμφωνία των Πρεσπών για να πάρει τις συντάξεις, εκεί ήταν η στιγμή που πυροδοτήθηκε η όλη διαδικασία. Εδώ δεν θα τρελαθούμε, εάν κάποιος ανατρέξει στα λεγόμενα του κόμματος της ΝΔ από το 1993 έως και το 2017 που ψηφίστηκε η συμφωνία των Πρεσπών θα δει ποιος έχει αλλάξει άποψη και πού έχει μετακινηθεί ο καθένας”, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
“Κανείς δεν μπορεί να μετατοπίζεται από το πνεύμα και το γράμμα της συμφωνίας. Η ΝΔ έως το 2017 έλεγε ότι εμείς διεκδικούμε σύνθετη ονομασία, erga omnes στο Σύνταγμα, με το που ψηφίστηκε η συμφωνία, θεωρεί η ίδια ότι βρίσκει την ευκαιρία να κερδίσει πολιτικά, δηλαδή να πέσει η κυβέρνηση, να γίνουν εκλογές θεωρώντας ότι η ίδια θα κερδίσει τις εκλογές και αλλάζει την άποψη της και μετατοπίζεται στην Πολιτική Άνοιξη του 1994 και στο ΛΑΟΣ του 2008. Την άποψη την οποία εξέφρασε ο κ. Μητσοτάκης χθες, την ίδια άποψη είχε ο Γιώργος Καρατζαφέρης από βήματος της Βουλής το 2008 και ο Αντώνης Σαμαράς ως αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης το 1994. Ο κ. Καμμένος πάντα το έλεγε αυτό, πάντα είχε αυτή την άποψη και την εξέφραζε” σημείωσε ο κ. Μπάρκας και πρόσθεσε:
“Η συμφωνία των Πρεσπών ψηφίζεται σε μία διαδικασία με απλή πλειοψηφία στην ελληνική Βουλή όπως συμβαίνει σε όλες τις συμφωνίες. Άρα εκεί δεν τίθεται θέμα της συνταγματικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης... Αυτό που με εξεγείρει είναι το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης συνδυάζει τη συμφωνία των Πρεσπών, ένα εθνικό ζήτημα, με οτιδήποτε θετικό ψηφίζεται το τελευταίο διάστημα στη Βουλή. Εκεί είναι το προβληματικό, ότι θα πίνει αυτό το πικρό ποτήρι και θα έρχεται να ψηφίζει ένα - ένα τα μέτρα τα θετικά. Εκεί είναι που χάνουμε τη μπάλα. Αφού είναι τόσο πατριώτης ο κ. Μητσοτάκης και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του όσο αφορά τον πατριωτισμό ας μην τα ψηφίσει”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση