GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΜ' ΠΩΣ! ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ στους 6 βουλευτές για ψήφο κατά ...συνείδηση

Harris Kodopoulos   Τα ανταλλάγματα των έξι (6) για την κατά συνείδηση ψήφο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι έξι «πρόθυμοι» βουλευτές ...

Harris Kodopoulos 
Τα ανταλλάγματα των έξι (6) για την κατά συνείδηση ψήφο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι έξι «πρόθυμοι» βουλευτές έχουν ήδη διαπραγματευθεί με τον πρωθυπουργό και έχουν λάβει εγγυήσεις για ανταλλάγματα.

Πηγές αναφέρουν ότι η Κατερίνα Παπακώστα έχει ζητήσει να τοποθετηθεί υπουργός Δημόσιας Τάξης στον προσεχή ανασχηματισμό ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα βρει θέση προσεχώς και στα κυβερνητικά ψηφοδέλτια.

Ο Κώστας Ζουράρις, παρά τις δήθεν πατριωτικές κορώνες κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ετοιμάζεται να παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Του έχουν υποσχεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, το οποίο θα μείνει ορφανό μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία θα είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ετερος βουλευτής των ΑΝΕΛ, πιθανόν ο κ. Παπαχριστόπουλος, δεν αποκλείεται να κληθεί να αναπληρώσει το κενό που θα αφήσει ο Νάσος Ηλιόπουλος, υφυπουργός Εργασίας, αφού θα διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων.

Η Ελενα Κουντουρά αναμένεται επίσης, για να την ευχαριστήσουν για την ολοκληρωτική αφοσίωσή της στην κυβέρνηση Τσίπρα να παραμείνει στο υπουργείο Τουρισμού και σύμφωνα με πληροφορίες της έχει ήδη υποσχεθεί θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Σύριζα ή στο Ευρωψηφοδέλτιο.

Ο Σπύρος Δανέλλης δεν θα μείνει παραπονεμένος.
Παρότι δεν θα αναλάβει πόστο υπουργού αφού προέρχεται από άλλο κόμμα, αναμένεται να διεκδικήσει εκλόγιμη θέση με τα ψηφοδέλτια του Σύριζα και να διασωθεί από ενδεχόμενο εκλογικό ναυάγιο του Ποταμιού.

Ακόμη και ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει λάβει διαβεβαιώσεις και ανταλλάγματα, αποδεχόμενος το πόστο του υπουργού Αμυνας και αντικαθιστώντας τον Πάνο Καμμένο και αναμένεται να τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Σύριζα!
Ολα αυτά για να ψηφίσουν και να στηρίξουν την κυβέρνηση κατά...συνείδηση.
🐔🐔🐔

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση