GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για τον παιδοκτόνο της Κέρκυρας - Στο "μικροσκόπιο" των Αρχών η απόπειρα αυτοκτονίας της Αγγελικής

Στο στόχαστρο των διωκτικών Αρχών μπαίνουν η απόπειρα αυτοκτονίας της αδικοχαμένης Αγγελικής έναν χρόνο προτού δολοφονηθεί από τον...

Στο στόχαστρο των διωκτικών Αρχών μπαίνουν η απόπειρα αυτοκτονίας της αδικοχαμένης Αγγελικής έναν χρόνο προτού δολοφονηθεί από τον πατέρα της καθώς και τα σενάρια που φέρουν τον 52χρονο να την κακοποιούσε σεξουαλικά, με στόχο να χυθεί άπλετο φως στις προγενέστερες σχέσεις πατέρα και κόρης.

Εάν είχε πέσει ή όχι θύμα σεξουαλικής κακοποίησης η 29χρονη από τον καθ’ ομολογίαν παιδοκτόνο θα αποδειχθεί όταν εκδοθεί το πόρισμα των ειδικών εργαστηρίων στα οποία έχουν σταλεί το εσώρουχο που φορούσε εκείνο το βράδυ και τα δείγματα που είχαν ληφθεί τόσο από τα γεννητικά όργανα του ίδιου όσο και της άτυχης κοπέλας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο STAR ο 52χρονος έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με το ερώτημα αυτό, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποδειχθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Και αυτό γιατί όπως εξήγησε οι αστυνομικοί πήραν ένα εσώρουχό του, όχι όμως εκείνο που φορούσε τη νύχτα του φονικού, αφού είχε κάψει στο τζάκι όλα τα ρούχα του.

Ύστερα από τα όσα κατέθεσε η νονά της Αγγελικής είναι σημαντικοί για τις Αρχές και οι λόγοι για τους οποίους η 29χρονη είχε αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή της πριν από έναν χρόνο, ύστερα από διαπληκτισμό που είχε με τον πατέρα της.

Όπως αποκαλύπτει στην Espresso η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, η οποία έχει αναλάβει την πολιτική αγωγή στην υπόθεση της δολοφονίας της 29χρονης, το μυστικό ίσως να κρύβεται σε όσα είχε καταγγείλει η Αγγελική έναν χρόνο πριν στην κοινωνική λειτουργό του νησιού.

“Λόγω της καταπίεσης που υφίστατο από τον πατέρα της και της συμπεριφοράς του σε βάρος της, η Αγγελική είχε αποπειραθεί πριν από περίπου ένα χρόνο να βάλει τέλος στη ζωή της” αποκάλυψε η κ. Παναγοπούλου και πρόσθεσε:

“Για όλα όσα βίωνε είχε απευθυνθεί στην κοινωνική λειτουργό της Κέρκυρας, ενώ είχε πάει και στον εισαγγελέα για να διατυπώσει παράπονα και να ζητήσει εισαγγελική παραγγελία σε βάρος του πατέρα της. Εμείς ως πολιτική αγωγή έχουμε ζητήσει να συμπεριληφθεί στην ποινική δικογραφία η έκθεση της κοινωνικής υπηρεσίας και της κοινωνικής λειτουργού και, αν γίνεται, να καταθέσει και η κοινωνική λειτουργός προκειμένου να χυθεί άπλετο φως σε όσα συνέβησαν πριν από τη δολοφονία και στην προγενέστερη συμπεριφορά του πατέρα σε βάρος της Αγγελικής, ώστε να δούμε τι ακριβώς συνέβαινε εκείνο το χρονικό διάστημα”.

“Θα καταθέσουν αρκετοί νέοι μάρτυρες πολιτικής αγωγής, προκειμένου να δώσουν μία πλήρη εικόνα για τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα σε βάρος της άτυχης κοπέλας. Επίσης, περιμένουμε από μέρα σε μέρα τα εργαστηριακά αποτελέσματα και την ολοκληρωμένη ιατροδικαστική έκθεση από την κυρία Χρυσαυγή Κούση”, σημείωσε.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση