GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε την συγκλονιστική επιχείρηση διάσωσης δύο περιπατητών στη Μυτιλήνη - ΒΙΝΤΕΟ

Σώοι εντοπίστηκαν τελικά αργά χθες τη νύχτα οι δύο περιπατητές που το απόγευμα της Παρασκευής ειδοποίησαν ότι χάθηκαν στον Καριώνα...

Σώοι εντοπίστηκαν τελικά αργά χθες τη νύχτα οι δύο περιπατητές που το απόγευμα της Παρασκευής ειδοποίησαν ότι χάθηκαν στον Καριώνα.

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όταν το βράδυ της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου έλαβαν κλήση για αγνοούμενο ζευγάρι Γάλλων στην περιοχή του Καριώνα και συγκεκριμένα στην περιοχή Καλά Περιβόλια.

Οι περιπατητές σύμφωνα με τους ίδιους είχαν πάει για περπάτημα στην ορεινή κοινότητα της Γέρας.

Οι πυροσβέστες μαζί με τους εθελοντές πυροσβέστες από τα κλιμάκια Μυτιλήνης και Γέρας, και την αστυνομία ξεκίνησαν την αναζήτηση μέσα σε δύσβατο έδαφος, με το χιονόνερο να πέφτει αδιάκοπα και το βουνό να έχει σκεπαστεί από ομίχλη. Τελικά μετά από πολύωρη ερευνά το ζευγάρι εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο ΑΤ Παπαδού.

ΠΗΓΗ: lesvospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση