GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η μητέρα της Αγγελικής: Να μου την αφήσουν να την κλάψω στο σπίτι μου

Συγκλονισμένη είναι η μητέρα της Αγγελικής Πέτρου, την οποία σκότωσε ο πατέρας της στην Κέρκυρα, επειδή δεν ενέκρινε την ερωτική τ...

Συγκλονισμένη είναι η μητέρα της Αγγελικής Πέτρου, την οποία σκότωσε ο πατέρας της στην Κέρκυρα, επειδή δεν ενέκρινε την ερωτική της σχέση με Αφγανό.

Μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ η μητέρα της 28χρονης εξομολογείται το δράμα της: “«Είχα να τη δω 16 χρόνια. Που και που επικοινωνούσαμε. Ακόμα και τις σπάνιες φορές που ερχόταν εδώ, δεν με άφηναν να τη δω. Λες και εγώ ήμουν μια αλήτισσα του δρόμου ή εγκληματίας. Δεν επικοινωνούσε καθόλου μαζί μου. Δεν την άφηναν; Την απειλούσαν; Δεν ξέρω τι της έκαναν. Ο πρώην άντρας μου ήταν ζηλιάρης και φανατικός. Μείναμε μαζί ενάμιση χρόνο περίπου και στη συνέχεια χωρίσαμε. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα τη σκότωνε για μία σχέση. Θέλω να έρθει η κόρη μου εδώ στο σπίτι μας. Δεν μου την άφησαν στα 16, ας μου την αφήσουν τώρα να την κλάψω στο σπίτι μου” λέει και προσθέτει:

“Τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν και έζησε στην Ελλάδα. Δεν επικοινωνούσε καθόλου μαζί μου. Μπορεί να μην την άφηναν".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση