GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια επίθεση στον παιδοκτόνο της Κέρκυρας στις φυλακές Κορυδαλλού - ΦΩΤΟ

Άγρια επίθεση καταγγέλλει ότι δέχθηκε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας. Σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook του δικηγ...

Άγρια επίθεση καταγγέλλει ότι δέχθηκε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας. Σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook του δικηγόρου του Βασίλη Νουλέζα , ο πελάτης του, το βράδυ της Πέμπτης, δέχθηκε επίθεση με απειλές, ύβρεις και χειροδικίες από συγκρατούμενούς του και νοσηλεύεται για προληπτική λόγους στο νοσοκομείο κρατουμένων ''Άγιος Παύλος''.
Η ανάρτηση του Βασίλη Νουλέζα αναλυτικά:
Επίθεση με απειλές,ύβρεις και χειροδικίες από συγκρατούμενους του στον Κορυδαλλό όπου μετήχθη, δέχθηκε ,ίσως ήταν αναμενόμενο,σήμερα περίπου στις 8 μ.μ ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της 28χρονης θυγατέρας του στην Κέρκυρα την Πρωτοχρονιά, 52χρονος Αλβανός , πού κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του για την κατηγορία τής ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, με Διάταξη τής κ.Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κέρκυρας.
Διακομίστηκε αμέσως στο Νοσοκομείο κρατουμένων" ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ "όπου θα παραμείνει όπως ζήτησα προληπτικά για νοσηλεία &ιατρικές εξετάσεις.
Είναι σε ιδιαιτέρως πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και μου δήλωσε έντρομος ότι κινδυνεύει η ζωή του. Όπως μου είπε αναστατωμένος χαρακτηριστικά ο εντολέας μου τον επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις.
Ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει να μεταχθεί στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών(πλην Κορυδαλλού). Αύριο θα τον επισκεφθώ νωρίς και θα ζητήσω όπως προβλέπεται από τον Νόμο για λόγους ασφαλείας την άμεση μεταγωγή του σε άλλο κατάστημα κράτησης.
Η κ.Εισαγγελέας Κέρκυρας ενώ γνωρίζει τούς άγραφους νόμους τής φυλακής,ενώ όφειλε, αδιαφορώντας αγνόησε το αίτημα μας και εκθέτει σε σοβαρό κίνδυνο τον εντολέα μου τον έστειλε κυριολεκτικά στον λάκκο των λεόντων. Να "κριθεί"από εγκληματίες πριν λογοδοτήσει στην φυσική Δικαιοσύνη για την πράξη του!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση