GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προπονητής σκοτώθηκε μία μέρα πριν δικαστεί για σεξουαλική κακοποίηση

Ο Μάικλ Σον Κάρσον, πρώην προπονητής ποδοσφαίρου νέων, σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα μία ημέρα πριν αρχίσει η δίκη του. Ο Κά...

Ο Μάικλ Σον Κάρσον, πρώην προπονητής ποδοσφαίρου νέων, σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα μία ημέρα πριν αρχίσει η δίκη του. Ο Κάρσον είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση 11 παικτών.

Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα στο Πιτέρμπορο στη Βρετανία, όπου η δίκη είχε προγραμματιστεί να αρχίσει σήμερα το πρωί, ο Κάρσον «πέθανε το πρωί της Δευτέρας. Το όχημα του ενεπλάκη σε σύγκρουση. Διεξάγεται έρευνα, οπότε δεν θα προχωρήσω σε περισσότερες λεπτομέρειες».

Ο 74χρονος Κάρσον, συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2017, ύστερα από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση που φέρεται ότι διέπραξε μεταξύ 1978 και 2009 και αφορούσε παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών.

Αναμενόταν να δικαστεί μετά την απελευθέρωσή του με εγγύηση, ενώ του είχε απαγορευτεί να εργαστεί σε οποιαδήποτε ομάδα και να έρχεται σε επαφή με οποιονδήποτε εμπλέκεται στην υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση