GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρουβίκωνας: Τελείως ανήθικο και ελεεινό να μαζεύουν όποιον τυχαίο βρουν στον δρόμο

Ο Ρουβίκωνας με ανακοίνωσή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου υπογραμμίζει ότι κανένα μέλος του δεν προσήχθη και κατ...

Ο Ρουβίκωνας με ανακοίνωσή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου υπογραμμίζει ότι κανένα μέλος του δεν προσήχθη και κατ' επέκταση δεν συνελήφθη μετά την επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Όπως σημειώνει, μάλιστα, χαρακτηριστικά «Αντιλαμβανόμαστε βέβαια την πρεμούρα των αρχών να δείξουν αποτελεσματικότητα στο αφεντικό, από την άλλη όμως το να μαζεύουν όποιον τυχαίο βρουν στον δρόμο και να του φορτώνουν κατηγορίες είναι τελείως ανήθικο και ελεεινό».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η τοποθέτηση του Ρουβίκωνα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου: «Σύμφωνα με πληροφορίες που η ΕΛ.ΑΣ. διέρρευσε στον τύπο, μετά την παρέμβασή μας στην πρεσβεία των ΗΠΑ, τα ξημερώματα της Κυριακής, η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές ατόμων, δύο εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Αυτό που γνωρίζουμε εμείς είναι ότι όσοι πήγαμε στην παρέμβαση, τόσοι και επιστρέψαμε. Κανένα μέλος δεν προσήχθη και πολύ περισσότερο κανένα μέλος μας δεν συνελήφθηκε. Αντιλαμβανόμαστε βέβαια την πρεμούρα των αρχών να δείξουν αποτελεσματικότητα στο αφεντικό, από την άλλη όμως το να μαζεύουν όποιον τυχαίο βρουν στον δρόμο και να του φορτώνουν κατηγορίες είναι τελείως ανήθικο και ελεεινό. Πόσο μάλιστα όταν τέτοιες πρακτικές "καρφώνουν" άδικα ανθρώπους όχι μόνο στην ελληνική δικαιοσύνη αλλά και στα κιτάπια των ΗΠΑ και των δικών τους υπηρεσιών. Ξεκαθαρίζουμε ότι όλοι οι προσαχθέντες και συλληφθέντες μας είναι παντελώς άγνωστοι και απαιτούμε την άρση κάθε δίωξης εναντίον τους για πράξεις που κάναμε εμείς. Αυτή η πρακτική της αστυνομίας που τείνει να γίνει συνήθεια των τελευταίο καιρό πρέπει να σταματήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση