Αυτά τα φυλλάδια περιείχε ο φάκελος που εστάλη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου - ΒΙΝΤΕΟ

Share it:

“Βιομηχανικές ερεθιστικές ουσίες”, οι οποίες χρησιμοποιούνται στην παραγωγή και βελτίωση συγκολλητικών ουσιών και μελανιών εκτύπωσης περιείχε ο φάκελος που απεστάλη την Πέμπτη στο πανεπιστήμιο Αιγαίου, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την ανάλυση του περιεχομένου του από το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Ωστόσο μέσα στους φακέλους βρέθηκαν και προπαγανδιστικά ισλαμικά φυλλάδια. Συγκεκριμένα, το πρώτο φυλλάδιο έχει τίτλο: “Ο άνθρωπος, οι άπιστοι” και αναφέρεται σε δύο εδάφια του Κορανίου.

Το δεύτερο φυλλάδιο έχει τίτλο: “Η απόλυτη νίκη είναι για το Ισλάμ, όχι όμως μέσω των μουσουλμάνων”. Ειδικοί μιλώντας στο Star είπαν ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια προσπάθεια ριζοσπαστικοποίησης δυτικών ώστε να μετατραπούν σε λίγο καιρό σε «μοναχικούς λύκους».

Το τρίτο φυλλάδιο έχει τίτλο: “Ω άνθρωπε, να είσαι άνθρωπος και όχι σατανάς” και μάλλον είναι θρησκευτικού περιεχομένου.

Το τέταρτο φυλλάδιο έχει τίτλο: “Πώς να παρατείνετε το χρόνο της πολικότητας της Γης; Το μόνο όπλο κατά της τρομοκρατίας”.

Δείτε το βίντεο:

Share it:
Reactions:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ

Μπήκε στο φλεγόμενο σπίτι του για να σώσει τον σκύλο του - ΒΙΝΤΕΟ

Αψήφησε τις φλόγες που τύλιξαν το σπίτι του και μπήκε σε αυτό για να σώσει τον σκύλο του. Οι πυροσβέστες, φώναζαν στον Χοσε Γκουζμάν,...

ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ