GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπανούλης: Όταν παίζω δεν με απασχολούν τα ρεκόρ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την Μπασκόνια στο ΣΕΦ και ο αρχηγός του Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε τόσο στις δυσκολίες του ματς...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την Μπασκόνια στο ΣΕΦ και ο αρχηγός του Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε τόσο στις δυσκολίες του ματς όσο και στο ενδεχόμενο να βρεθεί στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Euroleague. «Παίζουμε ενάντια σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχει κάποιους τραυματισμούς, αλλά άλλοι της έχουν βγει μπροστά. Η Μπασκόνια είναι επικίνδυνη και έμπειρη. Έχει το Final 4 στην έδρα της. Στην βαθμολογία έχει μείνει λίγο πίσω και θέλει νίκες για να πλασαριστεί στην οκτάδα. Πάντα τα παιχνίδια με την Μπασκόνια είναι δύσκολα. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης για να συμπληρώσει:

"Για να είμαι ειλικρινής, όταν παίζω δεν με απασχολεί και πολύ αυτό. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει, να ευχαριστιέμαι το κάθε παιχνίδι γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό όπως και το να έχω υγεία. Οπότε, είναι κάτι που έρχεται σε δεύτερη μοίρα για μένα"

Για το πρόγραμμα με σερί αγώνες και την δυσκολία αυτού, τόνισε: «Όλη η Ευρώπη παίζει συνεχόμενα παιχνίδια. Έτσι είναι το πρόγραμμα, αυτή είναι η δουλειά μας. Είναι μια ομάδα που παίζει γρήγορα κι είναι καλή στο επιθετικό ριμπάουντ. Πρέπει να προσέξουμε αρκετά το ρυθμό του αγώνα, τα λάθη και ντα ριμπάουντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση