GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέφρενες νύχτες για τον Μπρους Γουίλις - Σε κακό χάλι τον έβγαλαν από κλαμπ - ΦΩΤΟ

Υποβασταζόμενος από άνδρα της ασφάλειάς του βγήκε από κλαμπ του Λονδίνου ο Μπρους Γουίλις. Ο Χολιγουντιανός σταρ εντοπίστηκε να δι...

Υποβασταζόμενος από άνδρα της ασφάλειάς του βγήκε από κλαμπ του Λονδίνου ο Μπρους Γουίλις. Ο Χολιγουντιανός σταρ εντοπίστηκε να διασκεδάζει σε γνωστό κλαμπ της βρετανικής πρωτεύουσας ενώ από το πλευρό του απουσίαζε η σύζυγός του.

Ο Γουίλις φορούσε μόνο μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο αν και το συγκεκριμένο κλαμπ έχει αυστηρό κώδικα ενδυμασίας που επιτρέπει την είσοδο μόνο σε μέλη ενώ υπαγορεύει σε άνδρες θαμώνες να φορούν σακάκια μετά τις 18.00.

Φαίνεται ότι ο Γουίλις ή έσπασε τους κανόνες του κλαμπ ή κάποιος άλλος είχε το σακάκι του, σημειώνει σε ρεπορτάζ του η Page Six, σύμφωνα με την οποία, ο σταρ μάλλον είχε ανάγκη να περάσει μία βραδιά μόνος του στην πόλη, αφού δεν μπορεί να βρει ησυχία στο σπίτι του.

«Με δύο παιδιά; Δεν υπάρχουν πολλά μέρη για να βρω την ησυχία μου, αλλά στο γραφείο υπάρχει (ησυχία)», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός στο περιοδικό Elle Decor. «Το έκανα τόσο βαρετό που τα παιδιά δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με αυτό», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Page Six

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση