GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΗ η γυναίκα θα προκαλέσει κραχ παγκοσμίων διαστάσεων....

Constantino Korikis   Η γυναίκα στη φωτο μπορεί να προκαλέσει ενα κραχ παγκοσμίων διαστάσεων. Ας εξηγήσω αναλυτικά τι συμβαίνει: Ο πλουσ...

Constantino Korikis 
Η γυναίκα στη φωτο μπορεί να προκαλέσει ενα κραχ παγκοσμίων διαστάσεων. Ας εξηγήσω αναλυτικά τι συμβαίνει: Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου Τζεφ Μπέζος παίρνει διαζύγιο. Είναι ο ιδιοκτήτης της Amazon η οποία αξίζει ενα τριλιον, χίλια δισεκατομμύρια δηλαδη δολάρια.
Αφού ανακοίνωσε το συναινετικό διαζύγιο με την επι 25 χρόνια γυναίκα του, με την οποία είναι παντρεμένος απο πριν ιδρύσει την Amazon, αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε κρυφή σχέση με τη γυναίκα της φωτογραφίας τουλάχιστον 6 μήνες πριν το διαζύγιο.

Η πέτρα του σκανδάλου είναι η 49χρονη Σαντζεζ, μητέρα δύο παιδιών και παντρεμένη και αυτή 13 χρόνια.
Η Σάντσες πολύ γνωστή δημοσιογράφος, έχει κάνει μία εταιρεία ελικοπτέρων η οποία κάνει φωτογραφήσεις και γνώριζε τον Μπέζο σε μία δουλειά.

Με βάση την αμερικανική νομοθεσία η γυναίκα του μπορεί να αποκτήσει την μισή Amazon.
Αποκαλύφθηκε ομως ότι η σχέση είχε ξεκινήσει πολύ πριν ανακοινώσουν το γάμο τους, τουλάχιστον 1 χρόνο.
Περιοδικό παρακολουθούσε τον Μπέζο και την ερωμένη του επί τρεις μήνες και έχει στην κατοχή του τα ρομαντικά μηνύματα που της έστελνε, ακόμα και φωτογραφία του πουλιού του που της είχε στείλει στο κινητό της.
Αυτό αλλάζει τα δεδομένα του διαζυγίου, με δεδομένο οτι η γυναίκα του μάλλον θα αντιδράσει άσχημα.
Με δεδομένο ότι θα έχει τη μισή εταιρεία, μπορεί να αποτελέσει ένα χρηματοπιστωτικό γεγονός στην μετοχή της Amazon παγκοσμίων διαστάσεων και επιπτώσεων, λόγω του μεγέθους της εταιρείας. Διαβάστε τις λεπτομέρειες εδω https://bit.ly/2VNbrNI

Την καλύτερη ανάλυση στα παραπάνω την διαβάσα σε σχόλιο αναγνώστη εφημερίδας
--
Κατά πρωτο το η γκόμενα είναι θεά και κολάζει και δεσπότη κανένα αρσενικο δεν μπορεί να αντισταθεί στα καλη της , οχι μονο εχει καμια ιδιαιτερη ομορφια αλλα ολλο το συνολο ντιζαην κινητήρας αναρτήσεις σαλονι φρένα επιδόσεις προσφέρουν στην ((πιστα)) έντονες οδηγικες συγκινησεις αν το εκφράσουμε με αυτοκινητιστικους όρους τοπ γκιαρ.
Μετα είναι και το άλλο το οποίο ας το φιλοσοφισουμε λιγάκι.
Αμα είσαι ο πλουσιότερος ανθρωπος του κοσμου τι να το κανεις το χρημα άμα δεν μπορείς να έχεις ότι θες και ότι επιθυμείς;
Και να ξυπνάς το πρωι και να βλεις ένα μπάζο στην εμφάνιση δίπλα σου το οποίο εχεις βαρεθεί σαράντα χρόνια και να λαχταράς την ελικοπτερου και να μην μπορείς να την εχεις;
Θα μου πεις και είναι σωστό να χωριζουν; Όχι φυσικά αλλα θα μπορουσε η γυναίκα του να τον συγχωρήσει. Και εντάξει δεν θάχουμε και τίποτε οικογενειακα δραματα ούτε θα του λειψουν λεφτά τα μισά του φτάνουν και του περισσεύουν.
Αλλωστε τα παιδιά τους αυτοι δεν τα βλεπουν και συχνα λόγω δουλειών οπότε δεν θα τους λειψουν ιδιαίτερα οι γονεις των παιδιων και αμα ειναι και μεγαλα θα έχουν ήδη ανεξαρτητοποιει.
Αλλωστε ακουγεται ότι εκεί στα εξωτερικά είτε πλούσιος είσαι ή φτωχός μόλις πας στα 18 ο πατερας σου σου λέει ((φίλε μάζευε τα και τράβα ξεκουμπισου από δω μεσα να πας νανοιξεις δικό σου σπίτι ουστ δρόμο))

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση