GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ψήνεται" ανατροπή με Μπακασέτα στην ΑΕΚ

Την επιθυμία του να καθίσει και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ και να βρεθεί η χρυσή τομή φέρεται να εξέφρασε ο ...

Την επιθυμία του να καθίσει και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ και να βρεθεί η χρυσή τομή φέρεται να εξέφρασε ο Τάσος Μπακασέτας! Η επαναπροσέγγιση έγινε κατά την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στο προπονητικό των Σπάτων στις 2 Ιανουαρίου.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ζήτησε να μιλήσει με το αφεντικό της Ένωσης, κάτι που συνέβη. Εκεί, εκτός από τα τυπικά, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να γίνει μια τελευταία συζήτηση για το θέμα του συμβολαίου του. Ο Μελισσανίδης τον άκουσε και πλέον εξετάζει το θέμα του.

Η ΑΕΚ, η οποία του είχε καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο με απολαβές που ξεκίναγαν από τις 400.000 ευρώ και ανέβαιναν, είναι πιθανό να δεχτεί να μιλήσει μαζί του, εφόσον ο 25χρονος άσος έχει αυτή την πρόταση ως βάση.

Πολύ πιθανό είναι να παίξει ρόλο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης που ήθελε και σίγουρα θέλει ακόμα τον παίκτη. Όλα, όμως, θα κριθούν από τον Μελισσανίδη και πάντα σε περίπτωση που ο Μπακασέτας δείξει έμπρακτη διάθεση να μείνει στην ομάδα χωρίς «τρέλες» απαιτήσεις.

Τα πάντα είναι πιθανό να κριθούν μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς η πλευρά του δικεφάλου εξετάζει τα δεδομένα και σύντομα θα φανεί αν αυτή η αναθέρμανση θα οδηγήσει τελικά και στην... ανατροπή, με τον Μπακασέτα να υπογράφει νέο συμβόλαιο και να φορά και τα επόμενα χρόνια τα κιτρινόμαυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση