Press-Gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Ο Ψαριανός απαντά στον Θεοδωράκη: Το Ποτάμι αυτοκτόνησε, κανείς δεν το σκότωσε

Share it:
Στο ερώτημα με το οποίο ξεκίνησε ο Σταύρος Θεοδωράκης την ομιλία του στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών, απάντησε ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: "Υπάρχει ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσω. Ποιος σκότωσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού; Αλλά, θα μου επιτρέψετε, με σεβασμό στις ιστορικές στιγμές που ζούμε να μην δώσω απάντηση, σήμερα, σε αυτό το ερώτημα. Θα απαντήσω, όμως, τη νέα εβδομάδα. Και θα απαντήσω με στοιχεία".
Δεν πέρασαν παρά λίγα 24ωρα και του απάντησε ο Γρηγόρης Ψαριανός, με τον οποίο μάλιστα ο κ Θεοδωράκης είχε και έναν έντονο διάλογο μετά την ομιλία του. "Γιατί κανείς δεν το σκότωσε. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ αυτοκτόνησε" έγραψε ο ανεξάρτητος βουλευτής στο Facebook, ενώ έκανε λόγο για αθλιότητες που ακούγονται από κύκλους του Ποταμιού.
Έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Ψαριανός.
"Από κύκλους του Ποταμιού ακούγονται και γράφονται αθλιότητες, νεοσταλινικού τύπου δυστυχώς.
-Συνάγεται εξ αυτού και η πορεία που θα ακολουθήσει το εναπομείναν ρυάκι και πολύ λυπάμαι.-
Δεν θα ασχοληθώ με κατινιές, δεν θα απαντήσω σε τερατολογίες, συκοφαντίες, μικρότητες, διαστρεβλώσεις και χονδροειδή ψέματα που αναρτώνται κυρίως από φανατισμένα εθελοντικά γιουσουφάκια, αυλικούς.
Νομίζω -και ελπίζω- χωρίς την εντολή και την καθοδήγηση του ΣΘ.
Καλώ τον επικεφαλής να το σταματήσει τώρα και συγνώμη που το κάνω σε έντονο ύφος, αλλά θέλω να προλάβω τα χειρότερα.
Αν σάς μεταφέρω αυτά που έχουν γραφτεί από καμιά δεκαριά "γενίτσαρους", με τα ονόματα τους, θα πάθετε σοκ από τα υβρεολόγια και τις ανήκουστες γελοιότητες.
Ως εδώ, όμως.
Ας μην ξύνονται στην γκλίτσα τού τσοπάνη!
Τέλος, να πω προς απάντηση της "βασικής κατηγορίας" ότι "κάποιοι μάς έβαλαν να .. σκοτώσουμε Το Ποτάμι" ότι όσον αφορά εμένα ουδέποτε έφυγα, εγκατέλειψα, αποχώρησα ή ανεξαρτητοποιήθηκα.
Διότι με την ξαφνική ανεξαρτητοποίηση του φίλου μας Γιώργου Αμυρά είμαστε de facto όλοι ανεξάρτητοι, πια.
Κι εγώ κι ο Σταύρος κι ο Μαυρωτάς κι ο Λυκούδης, άρα η προσωπική επίθεση του ΣΘ εναντίον μου μέσα στη Βουλή ήταν αψυχολόγητη, απρόκλητη και αναίτια.
Και ο ίδιος ο ΣΘ, δι' αυτής της σκαιάς μεθόδου και της υβριστικής επίθεσης μ ε _ έ θ ε σ ε εκτός Κόμματος!
Η Κ.Ο. δεν υπήρχε ήδη...
Και σταματώ εδώ.
Και λυπάμαι πολύ.
Και κρίμα.
Γιατί κανείς δεν το σκότωσε.
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ αυτοκτόνησε.
Κι αντί για αυτοκριτική ακούγονται οιμωγές, κατάρες και απειλές.
Και πάλι κρίμα"
Share it:
Reactions:

Πολιτική

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ...

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο παίρνει ο Τσαμάζ του ΟΤΕ...

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ Ιστοσελίδα: www.ase-ote.gr E Mail: aseote@yahoo.gr Μπόνους για τα στελέχη του ΟΤΕ… απολύσει...