GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισαγγελική παρέμβαση για τον ΧΥΤΥ Γραμματικού

Της Άννας Κανδύλη Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ευάγγελου Ιωαννίδη προκάλεσαν οι καταγγελίες κα...

Της Άννας Κανδύλη

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ευάγγελου Ιωαννίδη προκάλεσαν οι καταγγελίες κατοίκων και φορέων για παράνομη λειτουργία του ΧΥΤΥ Γραμματικού.

Με παραγγελία του προς την εισαγγελέα Ροζαλία Λάλη ζητά να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών που κάνουν λόγο μεταξύ άλλων για ένα έργο ακατάλληλο και παράνομο το οποίο έχει κατασκευαστεί επάνω σε σεισμογενή περιοχή και ρέματα.

Οι κάτοικοι αντιδρούν στην λειτουργία του ΧΥΤΥ εδώ και χρόνια. Αιτία του «πολέμου» που εξελίσσεται της τελευταίες ημέρες ήταν η ψήφιση από τον ΕΔΣΝΑ της πρότασης για ετήσια δυναμικότητα του ΧΥΤΥ Γραμματικού 23.250 τόνων, εξέλιξη που επί της ουσίας έδωσε το πράσινο φως για την έναρξη λειτουργίας του, παρά τις αντιδράσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση