Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 4o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

  Την υποψηφιότητα της Ασημακοπούλου για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

  Την υποψηφιότητα της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε κατά την εκδήλωση της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
  Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε εκδήλωση που διοργάνωσε η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής με θέμα "Τεχνητή νοημοσύνη στη διακυβέρνηση" και δήλωσε ότι η βουλευτής Β' Αθήνας θα δωσει τη μάχη των ευρωεκλογών.
  «Και εδώ, επειδή είχα τη δυνατότητα να έχω πρόσβαση στο υλικό των παρουσιάσεων των ομιλητών, θα κλέψω μια φράση που δεν είναι δική μου, αλλά την είδα στην παρουσίαση της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου - την οποία ευχαριστώ για την παρουσίαση της εδώ και για όσα έχει προσφέρει στον τομέα Ψηφιακής Πολιτικής και της εύχομαι καλή επιτυχία επίσης στις νέες της προκλήσεις στην Ευρωβουλή- βρήκε μια πολύ ενδιαφέρουσα φράση του Βρετανού Πρωθυπουργού, του Ντέιβιντ Λόιντ Τζορτζ -με την οποία θέλω να κλείσω τη σημερινή μου σύντομη παρέμβαση σε αυτήν την ημερίδα- γιατί πιστεύω ότι είναι ενδεικτική του τι πρέπει να κάνουμε ως χώρα και σίγουρα του τι πρέπει να κάνουμε στον τομέα της Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ειδικά της τεχνητής νοημοσύνης. “Μη φοβάσαι το μεγάλο άλμα, δεν μπορείς να περάσεις ένα χάσμα με μικρά πηδηματάκια», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Την υποψηφιότητα της Ασημακοπούλου για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης Rating: 5 Reviewed By: Press- gr