GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πηγές ΝΔ για Τσίπρα και Καμμένο: Να συνειδητοποιήσουν ότι η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι σκορποχώρι

Ο Πάνος Καμμένος δεν τελεί υπό παραίτηση (μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον), αναφέρουν πηγές της ΝΔ, με αφορμή τα όσα έγιναν το πρωί στη...

Ο Πάνος Καμμένος δεν τελεί υπό παραίτηση (μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον), αναφέρουν πηγές της ΝΔ, με αφορμή τα όσα έγιναν το πρωί στην Επιτροπή των επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Εξωτερικών και Άμυνας της βουλής.

«Οι κ. Τσίπρας και Καμμένος οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι σκορποχώρι και ότι η ΝΔ δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε αυτόν τον τραγέλαφο που εξευτελίζει τη χώρα και τους θεσμούς της» τονίζουν από την Πειραιώς.

Οι πηγές της ΝΔ αναφέρουν αναλυτικά τα εξής:

Σήμερα στις 10 το πρωί είχε προγραμματισθεί, ως γνωστόν, κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Εξωτερικών και Άμυνας της βουλής προκειμένου ο κ. Πάνος Καμμένος να ενημερώσει τα μέλη τους για την τροπολογία που κατέθεσε την τελευταία στιγμή το βράδυ της Τετάρτης και προέβλεπε την απαράδεκτη αναβίωση Αντισταθμιστικών Ωφελειών που είχαν καταργηθεί δια νόμου από το 2011.

Για αυτό το λόγο, άλλωστε, η ΝΔ απαίτησε την απόσυρση της και ο κ. Καμμένος πειθαναγκάστηκε –μήπως και σώσει την τροπολογία του- να σκηνοθετήσει την κοινή συνεδρίαση των δύο επιτροπών, κερδίζοντας χρόνο ενόψει και της ονομαστικής ψηφοφορίας που αξίωσε η ΝΔ και προγραμματίστηκε για την προσεχή Δευτέρα.

Ύστερα, ωστόσο, από την προχθεσινή προαναγγελία του πρωθυπουργού ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη βουλή σε περίπτωση αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση και τον χθεσινό αποχαιρετισμό του κ. Καμμένου στο Συμβούλιο Άμυνας του Πενταγώνου, η ΝΔ έκανε σήμερα το θεσμικά αυτονόητο.

Τα μέλη των δύο επιτροπών της ΝΔ ζήτησαν εξ αρχής το λόγο και μέσω του βουλευτή κ. Κων. Τασούλα έκαναν γνωστό ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αποχωρεί από τη συνεδρίαση καθώς δεν προτίθεται να συνομιλήσει με έναν ήδη παραιτηθέντα υπουργό, πόσο μάλλον για ένα τόσο σημαντικό θέμα. Ο κ. Τασούλας τόνισε επίσης ότι την ευθύνη για τη συγκεκριμένη τροπολογία οφείλει να την επωμισθεί –αν το επιθυμεί- ο διάδοχος του κ. Καμμένου και εφόσον ασφαλώς προκύψει άλλη κυβέρνηση υπό τον κ. Τσίπρα.

Ο κ. Καμμένος που δεν έκρυψε τον αιφνιδιασμό του, ισχυρίστηκε ότι δεν τελεί (ακόμη) υπό παραίτηση, αλλά ουδείς ασφαλώς μπορεί πλέον να δώσει την παραμικρή βάση στις διαρκώς αλληλοαναιρούμενες δηλώσεις του.

Οι κ. Τσίπρας και Καμμένος οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι σκορποχώρι και ότι η ΝΔ δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε αυτόν τον τραγέλαφο που εξευτελίζει τη χώρα και τους θεσμούς της.

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση