GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ώρες αγωνίας για τον πιλότο του αεροπλάνου που συνετρίβη στο Μεσολόγγι

Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου του αεροσκάφους που κατέπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης ...

Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου του αεροσκάφους που κατέπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης ανοιχτά του Κρυονερίου στο Μεσολόγγι.

Σήμερα, στις υποβρύχιες έρευνες θα συμμετέχουν επτά δύτες των ειδικών αποστολών, ένα ελικόπτερο Super Puma, σκάφη του λιμενικού και ένα καΐκι από την Πάτρα με σόναρ βυθού για τον εντοπισμό της ατράκτου του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με το tempo24.news, το απόγευμα της Τετάρτης πλήρωμα πλωτού σκάφους του Λιμενικού που συμμετείχε στις έρευνες εντόπισε κάθισμα του αεροπλάνου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για το κάθισμα του χειριστή ή του συγκυβερνήτη.

Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε πτήση από Πάτρα προς το Μεσολόγγι. Ο Παναγιώτης Κεφαλάς είχε τελευταία επικοινωνία στις 12:29 με το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας. Εντολή για συναγερμό δόθηκε στις 13:20 καθώς δεν είχε προσγειωθεί, ενώ στις 13:24 τέθηκαν οι Αρχές σε φάση κινδύνου. Το διθέσιο ιδιωτικό αεροσκάφος φαίνεται ότι κατέπεσε στα ανοικτά του Κρυονερίου, στην περιοχή Καβουρότρυπα στο Μεσολόγγι.

Ο πιλότος του αεροσκάφους ονομάζεται Παναγιώτης Κεφάλας κατάγεται από τα Ιωάννινα και είναι κάτοικος Πατρών. Εργαζόταν παλαιότερα ως μηχανικός και είναι απόστρατος στην Πολεμική Αεροπορία, με πιστοποίηση και για μαχητικά αεροσκάφη. Υπήρξε και καθηγητής Πανεπιστημίου.

Πηγή πληροφοριών: ant1news.gr, tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση