GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωριά αποκλεισμένα και χωρίς ρεύμα στην Εύβοια

Με την χιονοθύελλα και την ασταμάτητη ροή της πάλευαν όλη τη νύχτα οι οδηγοί των εκχιονιστικών μηχανημάτων για να κρατήσουν όσο είναι δυν...

Με την χιονοθύελλα και την ασταμάτητη ροή της πάλευαν όλη τη νύχτα οι οδηγοί των εκχιονιστικών μηχανημάτων για να κρατήσουν όσο είναι δυνατόν το κεντρικό οδικό δίκτυο της Εύβοιας ανοιχτό.
Δυστυχώς, ο Τηλέμαχος αφήνει πίσω του δεκάδες αποκλεισμένα χωριά με το χιόνι να ξεπερνά σε κάποια από αυτά το ένα μέτρο και σχεδόν όλο το δήμο Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ.Άννας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Με πολλή δυσκολία οι οδηγοί των εκχιονιστικών μηχανημάτων έχουν καταφέρει να κρατήσουν το ένα ρεύμα της κεντρικής οδικής αρτηρίας Χαλκίδας Αιδιψού ανοιχτό, αφού στο σημείο του Αγίου το χιόνι ξεπερνά το 1,5μέτρο.

Βαρύτατα έχει πληγεί ο δήμος Κύμης Αλιβερίου, καθώς έχει δεχθεί μεγάλο όγκο χιονιού, όπως και ο δήμος Διρφύων Μεσσαπίων. Στην Κάτω Στενή το χιόνι ξεπερνά το ένα μέτρο και μέσα στα Ψαχνά τους 50 πόντους.
Πολλά χωριά στο δήμο Ερέτριας έχουν επίσης πολύ χιόνι, ενώ στην Αμάρυνθο έχει κοπεί από το πρωί το ηλεκτρικό ρεύμα.
Τους 20 πόντους φθάνει το χιόνι μέσα στη Χαλκίδα.
Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στους δήμους Χαλκιδέων, Ερέτριας, Λίμνης- Μαντουδίου- Αγ.Άννας, Ιστιαίας-Αιδηψού και Διρφύων Μεσσαπίων.
Πηγή: tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση