GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Παναγιώτης Μπρακουμάτσος στα ηνία της Εισαγγελίας Διαφθοράς

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Μπρακουμάτσος αναλαμβάνει την εποπτεία της Εισαγγελίας Διαφθοράς, η οποία χειρίζεται μεταξύ ...

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Μπρακουμάτσος αναλαμβάνει την εποπτεία της Εισαγγελίας Διαφθοράς, η οποία χειρίζεται μεταξύ των άλλων υποθέσεων, όπως η Novartis, το KEΕΛΠΝΟ.
Ο προκάτοχός του Ιωάννης Αγγελής είχε αναλάβει σχετικά καθήκοντα πριν από τρεις μήνες, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αντικαταστάθηκε από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου μετά από αναφορά που υπέβαλε ο ίδιος και στην οποία ζήτησε την αντικατάστασή του.
Με αυτή διέψευδε δημοσίευμα της εφημερίδας "δημοκρατία", σύμφωνα με το οποίο σε συνάντηση στη Βιέννη μεταξύ των εισαγγελέων Διαφθοράς, στην οποία ως εποπτεύων μετείχε και ο ίδιος, δόθηκαν στοιχεία λογαριασμών για πρώην υπουργό από Αμερικανούς τα οποία οι Έλληνες εισαγγελείς αρνήθηκαν να παραλάβουν με το επιχείρημα ότι ήταν προϊόντα υποκλοπής.
Το γεγονός αυτό έχει διαψεύσει και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ενώ η Εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέβαλε προσπάθεια να παραμείνει ο κ. Αγγελής χωρίς ωστόσο να μπορέσει να τον μεταπείσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση