GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: "Η Μέρκελ ήρθε για να ελέγξει τα αποκαΐδια..."

Λάβρος εμφανίστηκε ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης για την εμφάνιση της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα. Ο Μ...

Λάβρος εμφανίστηκε ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης για την εμφάνιση της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.
Ο Μίκης Θεοδωράκης στρέφεται εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο παρουσιάζει υποταγμένο στην πολιτική του Βερολίνου ενώ κάνει ειδική αναφορά στη λεηλασία του ενεργειακού πλούτου, την οποία συνδέει και με την επίσκεψη της Καγκελαρίου.
Στο κείμενο, που αναρτήθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Μίκης Θεοδωράκης τονίζει αναλυτικά:
«Η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Μέρκελ επέβλεψε με γερμανική πυγμή και συνέπεια την καταστροφή της χώρας μας από την αρχή των Μνημονίων και ιδιαίτερα μετά το 2015 έχοντας γοητεύσει και καθυποτάξει τον Αλ. Τσίπρα. Μετά την μεγάλη πυρκαγιά ήρθε να ελέγξει τα αποκαϊδια με σκοπό να επιτύχει την περαιτέρω αξιοποίησή τους και την τελειωτική μας ερήμωση και με το βλέμμα στους υδρογονάνθρακες που σήμερα όλοι πλέον γνωρίζουν την ύπαρξη και την αξία τους που ανέρχεται σε δεκάδες τρισεκατομμύρια. Η άσπονδη φίλη μας περιμένει την τελική μας ραγιαδοποίηση, ώστε να μην υπάρξει ούτε η παραμικρή αντίδραση από μέρους μας την ώρα της υφαρπαγής τους επ’ ωφελεία του γερμανικού λαού που φαίνεται δεν χόρτασε ακόμα μετά το φαγοπότι της εποχής της γερμανικής κατοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση