GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: Ο κ. Καμμένος είναι εκ περιτροπής υπουργός Εθνικής Άμυνας και εκ περιτροπής αρχηγός των ΑΝΕΛ

"Ο κ. Καμμένος είναι εκ περιτροπής υπουργός Εθνικής Άμυνας και εκ περιτροπής αρχηγός των ΑΝΕΛ, πότε λέει έτσι, πότε λέει αλλιώς, αλλ...

"Ο κ. Καμμένος είναι εκ περιτροπής υπουργός Εθνικής Άμυνας και εκ περιτροπής αρχηγός των ΑΝΕΛ, πότε λέει έτσι, πότε λέει αλλιώς, αλλά το να κάνει κάποιος ακριβή πρόβλεψη για τι θα κάνει ο κ. Καμμένος είναι εξαιρετικά δύσκολο. Γνωρίζοντας τον λίγο, έχω την αίσθηση ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει υπουργός Άμυνας, θα βρει κάποια δικαιολογία, κάτι το οποίο μέλλεται να συμβεί και το οποίο θα εξαγγείλει και θα κάνει προσπάθεια να μείνει. Δεν αποκλείω όμως ο κ. Τσίπρας, ο οποίος έχει στείλει το τελεσίγραφό του, να βρει έναν τρόπο να γλιτώσει από τον κ. Καμμένο και οπότε θα απευθυνθεί στη Βουλή των Ελλήνων, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης και από ότι αντιλαμβάνομαι έχει μαζέψει από διάφορα κόμματα πρόθυμους βουλευτές, οι οποίοι θέλουν να κρατήσουν τη βουλευτική τους έδρα με υποψηφιότητες στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ" δήλωσε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης και βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Για λόγους καθαρά πολιτικούς δεν πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας αντέχει για τρίτη φορά, κυβέρνηση να δει αποτέλεσμα ευρωεκλογών και να πάει μετά σε εθνικές. Έχω την αίσθηση ότι το λάθος που έγινε επί κυβέρνησης Καραμανλή και Σαμαρά, δεν θα θέλει να το επαναλάβει ο κ. Τσίπρας. Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών θα είναι καθοριστικά για τις εθνικές εκλογές" σχολίασε.
"Εγώ πιστεύω ότι από όλη τη συνέντευξη Τσίπρα, η οποία είχε ένα μεγάλο ενδιαφέρον ιδιαίτερα για τα εσωτερικά του, το συντομότερο ανέκδοτο της συνέντευξης ήταν αυτή η φράση του Πρωθυπουργού, διότι υπάρχει μια πραγματικότητα, η οποία τον διαψεύδει. Η πραγματικότητα είναι απλή, οι Έλληνες δεν αντέχουν τη φορολογία που πληρώνουν, αυξάνονται τα ληξιπρόθεσμα χρέη με γεωμετρικό τρόπο, δεν μπορούν ούτε τον ΕΝΦΙΑ να πληρώσουν πια, οι κατασχέσεις είναι σε ρυθμό ασύλληπτο, η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει στις αγορές και έχει ρυθμούς ανάπτυξης αναιμικούς. Όλα αυτά μαζί από έναν Πρωθυπουργό που έχει υποθηκεύσει την περιουσία της χώρας για 99 χρόνια. Λυπάμαι πολύ αλλά αυτό που είπε εξακολουθώ να το χαρακτηρίζω το συντομότερο ανέκδοτο" είπε σχετικά με τη δήλωση Τσίπρα ότι το ατού της κυβέρνησης του είναι η οικονομία.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση