Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Πρόεδρος Bashar Al Assad: «Είναι Εθνική αξίωση... Θα απελευθερωθεί κι η τελευταία ίντσα της Συρίας...»

Share it:
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας


Ο Πρόεδρος Bashar Al Assad μιλώντας πριν λίγες ώρες στους...
προέδρους των Λαϊκών Τοπικών Συμβουλίων της Συρίας (Δημοτικά Συμβούλια εκλεγμένα από το λαό), για ακόμη μία φορά απογοήτευσε τους ιμπεριαλιστές και τους λακέδες τους.
Ο Πρόεδρος παρουσίασε τις αμετακίνητες θέσεις της Συρίας απέναντι σ' όλους. Μεταξύ άλλων επισήμανε:
«Βρισκόμαστε μπροστά σε τέσσερις (4) πολέμους.
Ο πρώτος πόλεμος είναι στρατιωτικός...
Ο δεύτερος πόλεμος είναι το εμπάργκο...
Ο τρίτος πόλεμος είναι εκείνος των ΜΜΕ...
Ο τέταρτος πόλεμος είναι αυτός που εξαπολύουν οι διεφθαρμένοι... (...)
Οι εμπειρίες. τα μαθήματα είναι αυτά που χτίζουν τα έθνη, που σφυρηλατούν τα έθνη και γι' αυτό η Συρία άντεξε... επειδή αντιμετώπισε τους πολέμους με κουράγιο και πίστη στην πατρίδα... (...)
Οι Αμερικανοί δεν προστάτευσαν, πλήρωσαν για ανταλλάγματα. Η πατρίδα προστάτευσε το λαό και ο Αραβικός στρατός της Συρίας το απέδειξε. Ενωμένοι δεν έχουμε καμία ανησυχία απέναντι σ' οποιαδήποτε απειλή... (...)
Ο Ερντογάν είναι ένας μικρός υπάλληλος των ΗΠΑ κι η "ασφαλής ζώνη" που θέλει σήμερα η Τουρκία είναι ίδια μ' αυτή που παρακαλούσε τους Αμερικανούς... (...)
Είναι Εθνική αξίωση... θα απελευθερωθεί κι η τελευταία ίντσα της Συρίας από οποιοδήποτε εχθρό κατέχει σήμερα τμήματα της Πατρίδας... (...)»
Πως γίνεται να μην υποκλιθεί ο κάθε ελεύθερος του κόσμου σ' αυτό το λαό...
 
Όταν έχεις κερδίσει τη μεγαλύτερη μάχη στην παγκόσμια ιστορία: 500.000 μισθοφόρους από 85 χώρες του πλανήτη, 200 δισεκατομμύρια δολάρια η επίσημη χρηματοδότηση από τη "διεθνή κοινότητα", 2.000 τανκ, πλούσια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μισθοδοσία μισθοφόρων -συμπεριλαμβανομένων των "εξεγερμένων" φονιάδων του "ελεύθερου συριακού στρατού" και των Κούρδων λακέδων των ιμπεριαλιστών... με 3.500 δολάρια αμοιβή το μήνα (εκεί αναζητήστε πως ορισμένοι "πρόσφυγες" μετά το 2015 στην Ελλάδα -αυτοί που σήκωναν και σηκώνουν τη σημαία των Γάλλων αποικιοκρατών με τα 3 κόκκινα αστέρια, που δηλώνει την τριχοτόμηση της Συριακής Πατρίδας- διαθέτουν καλό "κομπόδεμα")... το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω! Η Συρία μετατράπηκε σε τάφο για τους ιμπεριαλιστές και τους λακέδες τους!
Το εγχώριο πολιτικό σύστημα επιθυμεί να ξεχάσουμε, ειδικά μετά την παραχώρηση της Μακεδονίας μνας. Θέλουν να ξεχάσουμε την κρίση του Μάρτη 1987... τότε που η Τουρκία με την ουρά στα σκέλια έγινε αρνάκι μετά τη διακήρυξη του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ" (πατέρα του σημερινού Άσααντ): "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!
Το εγχώριο πολιτικό σύστημα επιθυμεί να ξεχάσουμε, το δολοφονικό εμπάργκο όλων των υποταγμένων κυβερνήσεων στην Ευρώπη του 4ου Ράιχ: Αυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία
Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνάει!
Share it:
Reactions:

Διεθνή

Ευρώπη

Θέμα

Κλειτσίκας

Κοινωνία

Συρία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο-γροθιά στη συνείδησή μας! ΠΑΙΔΙΑ χωρίς τετράδια, χωρίς φαγητό, χωρίς φάρμακα...

Μάρω Μπουρδάκου   ΣΚΗΝΕΣ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ...ΣΚΗΝΕΣ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ... ΟΥΓΚΑΝΤΑ..., ένα σχολείο ..600 παι...