GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χυδαία συμπεριφορά οπαδών της Σαουθάμπτον για τον θάνατο του Σάλα - BINTEO

Δυστυχώς οι ασχήμιες που βρίσκουν τον τρόπο να εμφανίζονται συχνά στα ποδοσφαιρικά γήπεδα βρίσκουν χώρο δράσης ακόμα και στο κορυφ...

Δυστυχώς οι ασχήμιες που βρίσκουν τον τρόπο να εμφανίζονται συχνά στα ποδοσφαιρικά γήπεδα βρίσκουν χώρο δράσης ακόμα και στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League.

Λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση του θανάτου του Εμιλιάνο Σάλα σε συντριβή αεροσκάφους ανόητοι οπαδοί της Σαουθάμπτον ειρωνεύτηκαν τους οπαδούς της Κάρντιφ για το τραγικό τέλος του Αργεντινού φορ που μόλις είχε μεταγραφεί στο ουαλικό κλαμπ.

Η κάμερα «συνέλαβε» τους δύο ανεγκέφαλους να κάνουν προς την κερκίδα των φίλων της Κάρντιφ χυδαίες χειρονομίες που παρέπεμπαν σε… αεροπλάνο, αμαυρώνοντας την μνήμη του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Οι δύο οπαδοί συνελήφθησαν και η Σαουθάμπτον ετοιμάζει δια βίου αποκλεισμό από το γήπεδό της, όπως συμβαίνει συνήθως σε ανάλογα περιστατικά στην Αγγλία.

Το περιστατικό καταδίκασε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η Σαουθάμπτον: «Η Σαουθάμπτον μπορεί να επιβεβαιώσει πως δύο οπαδοί κρατήθηκαν και η αστυνομία πήρε τα στοιχεία τους. Ο σύλλογος θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την αστυνομία του Χάμπσαϊρ για να αναγνωρίσει όποια άτομα έκαναν απρεπείς χειρονομίες προς οπαδούς της Κάρντιφ. Τέτοια συμπεριφορά δεν έχει θέση στο παιχνίδι μας και δεν τη θέλουμε στο Σεντ Μέρις. Ο σύλλογος θα είναι αμείλικτος απέναντι σε όσους είχαν συμμετοχή σε κάτι τέτοιο και προτίθεται να τιμωρήσει αυτούς τους οπαδούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση