GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ! Ο Κουρουμπλής εναντίον του Μωραΐτη...

"Να βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό του πριν μιλήσει" δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ρ/σ "Παραπολιτικά" ο υποψ...

"Να βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό του πριν μιλήσει" δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ρ/σ "Παραπολιτικά" ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής για τον Θάνο Μωραΐτη, ο οποίος συμμετείχε στον πρόσφατο ανασχηματισμό.
«Εγώ δεν θα πήγαινα στον ΣΥΡΙΖΑ αν είχα πει αυτά που έχει πει ο ίδιος», σημείωσε ότι έκανε συσχετισμό με τον εαυτό του αναφέροντας ότι θα ήταν σαν να πήγαινε αυτός στη Νέα Δημοκρατία.
«Δεν είχα καμία σχέση με την μετεγγραφή του κ. Μωραΐτη στο ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπω ότι υπάρχουν αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαι εκτός τόπου και χρόνου. Ο καθένας θα κριθεί για αυτά που είπε και για αυτά που κάνει»
Συνέχισε αναφέροντας: «Πριν αποφασίσει ο κ. Μωραΐτης να έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να τα σκεφτεί αυτά. Εγώ δεν θα το έκανα, φανταστείτε τώρα εγώ να προχωρήσω στη Νέα Δημοκρατία. Όταν εγώ μιλάω με έντονο τρόπο για αυτό το κόμμα όμως, αποφεύγοντας τους χαρακτηρισμούς γιατί δεν μιλάω ούτε για απατεώνες ούτε για λωποδύτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση