GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου - Το ειρωνικό σχόλιο ενός εκ των κατηγορουμένων

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου προκειμένου...

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου προκειμένου να παραστούν στην δίκη τους , την ώρα που έρχονται στο φως συγκλονιστικά στοιχεία για το κύκλωμα της μαφίας των φυλακών.

Από το πρωί είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο των δικαστηρίων επιπλέον μηχανήματα σωματικού ελέγχου και αντικειμένων ενώ μέσα στη δικαστική αίθουσα ήταν ισχυρή η αστυνομική παρουσία. Οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου, ο Κλοντιάν Λεκοτσάι, που φέρεται να έχει κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα που εξαρθρώθηκε από την Αντιτρομοκρατική, και ο Ιμπραχίμ Μπραχιμαί μετήχθησαν από τις φυλακές Κορυδαλλού, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Λεκοτσάι φέρεται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου ενώ ο Μπραχιμάι ως φυσικός αυτουργός. Ο τελευταίος κατηγορείται και για τη στυγερή δολοφονία του Άλμπερτ Μπάκο στον Κορυδαλλό, επίσης κατηγορουμένου στην υπόθεση δολοφονίας του αδικοχαμένου ποινικολόγου.

Ο κατηγορούμενος Λεκοτσάι εμφανίστηκε στο δικαστήριο με ειρωνική διάθεση. Απευθυνόμενος στην πρόεδρο είπε πως «Τους κρατούμενους μάρτυρες έχουνε αποφασίσει να τους φέρουν όλους μαζί μια ημέρα... μακάρι να τους προστατευόσουν για να μην τον σκοτώσουν όπως σκότωσαν τον Ντούσα...", είπε αναφερόμενος στον κρατούμενο που βρέθηκε νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού τον περασμένο μήνα. Ζήτησε δε πενθήμερη διακοπή αφενός διότι ο συνήγορος του παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του αφετέρου γιατί ο ίδιος -όπως είπε -συγκεντρώνει έγγραφα στοιχεία για την υπόθεση. «Κυρία πρόεδρε εχθές από την τηλεόραση είδαμε ότι έχουμε γίνει η κόζα νόστρα του Κορυδαλλού" είπε ο κατηγορούμενος στο ίδιο ειρωνικό στυλ.

Εν τέλει, κατόπιν σχετικής πρότασης του εισαγγελέα της έδρας, το δικαστήριο διέκοψε τη δίκη για την 1η Μαρτίου, ούτως ώστε ο νέος συνήγορος του Λεκοτσάι να ενημερωθεί από τη δικογραφία.

Αποχωρώντας από τα δικαστήρια ο Κλοντιάν Λεκοτσάι φώναξε στους δημοσιογράφους: "Τραβάτε πλάνα τον Φλώρο και τον Βορίδη τα κλεφτρόνια...".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση