GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΝΤΙΑ! Ο Πολάκης απαντά στον «μπουρδοδημοσιογράφο» που τον είπε «σαχλαμαρόμαγκα»...

Προσωπική επίθεση στον δημοσιογράφο της ''Eφημερίδας των Συντακτών'' Δημήτρη Νανούρη, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγ...

Προσωπική επίθεση στον δημοσιογράφο της ''Eφημερίδας των Συντακτών'' Δημήτρη Νανούρη, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με αφορμή άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα με τίτλο ''σαχλαμαρόμαγκας''.
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook , o κ. Πολάκης τον αποκαλεί «μπουρδοδημοσιογράφο», πως είναι «αμελητέα ποσότης» και πως βρίζοντάς τον ήθελε να κερδίσει πέντε λεπτά δημοσιότητας.
«Το ήξερα πως μισείς τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, φαινόταν από τα γραπτά σου. Πως αγαπούσες τον Μπεσκένη, τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του ακροδεξιού Άδωνι Γεωργιάδη, δεν μπορούσα να το φανταστώ» γράφει ο Παύλος Πολάκης.
Απαντώντας στην αναφορά του δημοσιογράφου της Εφημερίδας των Συντακτών πως δεν ζήτησε συγγνώμη από τη χήρα και το παιδί του Βασίλη Μπεσκένη μετά τη δικαστική απόφαση που δικαίωσε τον δημοσιογράφο, ο Παύλος Πολάκης τον καλεί «πριν ξαναγράψεις σαχλαμάρες, δες τη σύμβαση του Μπεσκένη (…) και μετά ξαναπές μου να ζητήσω συγγνώμη από το κύκλωμα της σαπίλας».
«Άντε γιατί η αντισυριζαϊκή τύφλωση σας έχει πειράξει το μυαλό, εσάς τους επαναστάτες της φακής.... Υ.Γ άμα ξαναβρίσεις δεν θα σου απαντήσω. Το μοναδικό χρονογράφημα σου που πήρε τέτοια έκταση, όχι γιατί αξίζει ο λόγος σου η τα στοιχεία σου αλλά γιατί χτυπάς τον εχθρό αυτών που σου έδωσαν αναδημοσίευση....Εσύ δεν είσαι εχθρός τους ,είσαι κατοικίδιο της αυλής τους ...Γι' αυτό αναπαράγουν το "αριστερό" νιαούρισμα σου ....», καταλήγει με νόημα ο κ. Πολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση