GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ο μόνος που με είδε ως παιδί και δεν ήθελε να με πη@@@ει" - ΦΩΤΟ

Σε μία εξομολόγηση προχώρησε η θρυλική Ματούλα, η οποία με τον γνωστό ειλικρινή και χειμαρρώδη τρόπο της μίλησε στην "Espresso"...

Σε μία εξομολόγηση προχώρησε η θρυλική Ματούλα, η οποία με τον γνωστό ειλικρινή και χειμαρρώδη τρόπο της μίλησε στην "Espresso" ακόμη και για την "πρώτη της φορά".
Όπως διηγείται "ο πατέρας μου ήταν διοικητής Χωροφυλακής στην Κόρινθο. Έχω έναν αδελφό, τον Δημήτρη, και μια αδελφή, τη Γωγώ, με την οποία δεν μεγάλωσα μαζί, γιατί έμεινε στη θεία μου. Είχα πολύ ωραία παιδικά χρόνια μέχρι τα δώδεκά μου που πέθανε η μητέρα μου. Πάτησε ένα σαπούνι που είχε πέσει στο πάτωμα της κουζίνας και χτύπησε στο τσιμέντο το κεφάλι της. Ήμουν μαζί της στο σπίτι όταν συνέβη το μοιραίο..." και συνεχίζει:

"Στα δεκατρία μου το έσκαγα από το 6ο Γυμνάσιο Θηλέων, στην Κυψέλη, όπου πήγαινα, και παρακολουθούσα τα γυρίσματα διάφορων ταινιών. Εκεί γνωρίστηκα με τον Ανδρέα Μπάρκουλη -την εποχή τού «κορίτσια, ο Μπάρκουλης!»- και ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που με είδε ως παιδί και δεν ήθελε να με... πη@@@ει! Στα δεκαπεντέμισι έγινε κι αυτό. Το έκανα γιατί το ήθελα και χαίρομαι που την παρθενιά μου την πήρε ένας τέτοιος άνθρωπος!".

Ωστόσο, στα δύσκολα εκείνα χρόνια, όπως και η ίδια περιγράφει, αν η επαφή δεν κατέληγε σε γάμο, ήταν αφορμή ακόμη και για φόνο: "Μόλις το έμαθε ο πατέρας μου, με πήγε στην Ασφάλεια κι εκεί με έκλεισαν για τρεις μέρες στα κρατητήρια, στην Μπουμπουλίνας, με σκοπό να μαρτυρήσω ποιος ήταν αυτός που μου πήρε την παρθενιά. Εγώ δεν το μαρτύρησα και με πήγαν στο αναμορφωτήριο, όπου κάθισα για δεκαπέντε μέρες με την αιτιολογία -άκουσον άκουσον- «προληπτικώς αλητεία»".
Όσο για την άποψή της σχετικά με τον Ανδρέα Μπάρκουλη, είπε: "Πολύ καλό παιδί. Αφραγκος μια ζωή, γιατί είχε μάθει να δίνει στους άλλους και όχι να παίρνει. Όταν ήταν στο πικ της καριέρας του πέρασε πολλά κι αυτός, γιατί ήπιε ένα τσιγαριλίκι...".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση