GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πνίγηκε" η Κύπρος από την κακοκαιρία - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν το πρωί στην περιοχή της Λεμεσού. Κεντρικοί δρόμοι της Λεμεσού έχουν πλημμυρίσει, όπως η λεωφόρος...

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν το πρωί στην περιοχή της Λεμεσού.

Κεντρικοί δρόμοι της Λεμεσού έχουν πλημμυρίσει, όπως η λεωφόρος Ανεξαρτησίας, καθώς επίσης η οδός Ελλάδας και η πλατεία του Κάστρου.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Αστυνομία λόγω κατολισθήσεων και φερτών υλικών, τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, από την έξοδο Πισσουρίου, μέχρι την έξοδο Αυδήμου, θα παραμείνει κλειστό καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η κυκλοφορία διοχετεύεται μέσω των εξόδων Πισσουρίου και Αυδήμου προς τον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού, με κατεύθυνση την Λεμεσό.

Επίσης, λόγω των βροχοπτώσεων ολισθηροί είναι οι δρόμοι και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Δείτε τα βίντεο:

ΠΗΓΗ:sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση