GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπιλ Κλίντον και ομογενείς αποθέωσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - ΒΙΝΤΕΟ

Υπόσχεση να φορέσει τη γαλανόλευκη φανέλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Τον Έλληνα αθλητή αποθέωσ...

Υπόσχεση να φορέσει τη γαλανόλευκη φανέλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Τον Έλληνα αθλητή αποθέωσαν ο Μπιλ Κλίντον αλλά και ομογενείς στο Μπρούκλιν.

“Είναι απίστευτο το συναίσθημα να έρχομαι εδώ στο Barclays Center και να βλέπω τόσες ελληνικές σημαίες. Να χαίρονται και να ζητοκραυγάζουν για εμένα και την ομάδα μου”, είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μιλώντας στον ΑΝΤ1 SATELLITE και πρόσθεσε:

“Από τη στιγμή που ήρθα στο NBA δεν έχουν σταματήσει να έρχονται και κάθε χρόνο έρχονται και περισσότεροι. Ειλικρινά είμαι πολύ υπερήφανος για όλους αυτούς που έρχονται”.

“Είναι απίστευτος, είναι ασταμάτητος φέτος. Μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει” είπε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Μπιλ Κλίντον.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση