GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή την Ευρώπη θέλουν με πρόσχημα τον αγώνα εναντίον του "ρατσισμού" και της "ακροδεξιάς"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ο ευρωπαϊσμός είναι ένα έκτρωμα του ιμπεριαλισμού »...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο ευρωπαϊσμός είναι ένα έκτρωμα του ιμπεριαλισμού»...
Ρόζα Λούξεμπουργκ

Ξέσπασε ο πόλεμος για το γάλα στη Σαρδηνία και οι βιομηχανίες φέρνουν γάλα -ποιότητας "σκατά" όπως εξηγούν οι κτηνοτρόφοι- με την προστασία των καραμπινιέρων από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία για ν' αντιμετωπιστεί η εξέγερση των κτηνοτρόφων και να συνεχιστεί η κερδοφορία του κεφαλαίου της "ελεύθερης αγοράς".
23 είδη μοναδικών υπέροχων τυριών, αποκλειστικά βιολογικής παραγωγής από το υπέροχο γάλα των κτηνοτρόφων της Σαρδηνίας με παράδοση που φθάνει τη Μυκηναϊκή εποχή -όσο κι αν ενοχλεί αυτό τους εγχώριους αντιεθνικιστές που λατρεύουν τη Μακεδονία των Σκοπίων-, αποτελεί τμήμα της πανάρχαιας ιστορίας αυτού του μοναδικού νησιού της Ιταλίας.

Εγώ δεν παραιτούμαι!
Η τιμή του γάλακτος οδηγεί στην εξαθλίωση τους κτηνοτρόφους, που όμως δεν υποτάσσονται!
Φυσικά, όταν κάποιος ακούει για τη Σαρδηνία φέρνει το μυαλό του το παγκόσμιο ακρωνύμιο του γκλαμουράτου τουρισμού των Sardegna-VIP, τις βίλες των πιο πλούσιων του πλανήτη και παγκοσμίου φήμης τοποθεσίες όπως Costa Smeralda, Porto Cervo, Porto Rotondo, Baja Sardinia... που γεμίζουν τα περιοδικά Lifestyle, "τροφή" για τους φτωχοποιημένους κι εξαθλιωμένους.
Αυτοί που μας επιβάλλουν το παραμύθι πως ο τουρισμός είναι "βαριά βιομηχανία" για μια χώρα, ή περιοχή, κρύβουν σε διατεταγμένη υπηρεσία πως πρόκειται για μια εκμετάλλευση του υπερεθνικού κεφαλαίου, που τίποτα δεν προσφέρουν στον τόπο και τη χώρα. Η περιβόητη ευρωπαϊκή "κατάκτηση" της ελεύθερης μετακίνησης δεν προσφέρουν στους ντόπιους της Σαρδηνίας ούτε καν την απασχόληση κι όχι εργασία, ως υπηρετικό προσωπικό στα ξενοδοχεία των πολυεθνικών -μεταφέρουν για εργασία εξαθλιωμένους, πάμφθηνο εργατικό δυναμικό, κρέας σκλάβων-, όπως άλλωστε συμβαίνει και στην πατρίδα μας. Έτσι τα τεράστια κέρδη μεταφέρονται στις πολυεθνικές.

Ο Ιταλός μαρξιστής φιλόσοφος Diego Fusaro το περιγράφει ως εξής:
«Γάλα Ρουμανίας μεταφέρεται στη Σαρδηνία με συνοδεία για να αποφευχθούν των Σάρδων κτηνοτρόφων. Ιδού η δική σας καταραμένη καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση! Οι Σάρδοι πρέπει να πίνουν γάλα Ρουμανίας, οι Σικελοί να τρώνε πορτοκάλια Μαρόκου. Μας το ζητάει η αγορά, μας το ζητάει η Ευρώπη»



Οι κτηνοτρόφοι της Σαρδηνίας βρίσκονται σε εξέγερση... πολιορκούν τις βιομηχανίες και αδειάζουν τόνους γάλατος στη γη, παρά να το πουλήσουν για ψίχουλα.


"Μεταφέρουν γάλα από όλο τον κόσμο και τα φορτηγά δεξαμενές συνοδεύονται από 4 περιπολικά, 8 καραμπινιέρους που πληρώνουμε εμείς. Ούτε για τις χρηματοαποστολές δεν έχουν τέτοια φύλαξη"... λένε οι κτηνοτρόφοι.
Ο Andrea Casu, 50χρονος κτηνοτρόφος από την Sant'Andrea Frius (βίντεο παρακάτω) τα λέει όλα:
 "Γάλα Ρουμανίας και το εμφανίζουν Σαρδηνίας... πεινάμε (...)
Άδειασα τη δεξαμενή μου. 340 λίτρα γάλα ημέρας. Πληρώνουν 60 σεντς το λίτρο (...)
Ζω με τα 1.300 ευρώ το μήνα, το μισθό δασκάλας της γυναίκας μου... ο 18χρονος γιος μου σπουδάζει (...)
Ούτε τρακτέρ δεν μπορώ ν' αγοράσω (...)"


Αυτή η Ευρώπη είναι όργανο του υπερεθνικού κεφαλαίου.
Θα διασωθούν όσες χώρες προλάβουν να επιστρέψουν σε εθνικό νόμισμα-εθνική οικονομία κι επιβάλλουν προστατευτισμό στις εισαγωγές προϊόντων.
Είναι συνολική και κοινή η απάτη όλων των πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα (με εξαίρεση το ΚΚΕ) που ενώ είναι φίλο-ευρωπαϊκά, δηλαδή δηλώνουν πως θα καλυτερεύσουν τα κακά της Ε.Ε., κρύβουν την αλήθεια από το λαό.
Όταν ο οποιοσδήποτε πολιτικός αρχηγός επισκέπτεται αυτή την περίοδο τους αγρότες μας, δίνει υποσχέσεις. Κανένας δεν λέει το αυτονόητο: Αν μία κυβέρνηση σας προσφέρει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο 1 σεντς, θα πρέπει να το πάρει από μια άλλη κοινωνική ομάδα, γιατί οι τόκοι προς τη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια πρέπει να πληρώνονται στην ώρα τους. 1 ευρώ αύξηση σε μία ομάδα εργαζομένων, σημαίνει αφαίρεση του ίδιου ποσού από άλλες κοινωνικές ομάδες. Ο προϋπολογισμός γίνεται από τους ευρωκράτες κι αυτό σημαίνει πως οι κυβερνήσεις μπορούν να λένε ότι θέλουν, αλλά είναι απλοί, χαμηλόβαθμοι λογιστές, τοπάρχες, Γκάουλάιτερ του 4ου Ράιχ.
Μπροστά στις ευρωεκλογές θα ζήσουμε την "ενότητα" των κομμάτων του "ευρωπαϊκού τόξου", του 4ου Ράιχ για μια Ευρώπη που αντιπαλεύει την ακροδεξιά, το λαϊκισμό, τον εθνικισμό (Βλέπε: Η "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ" για την αντιμετώπιση "λαϊκισμού" κι "εθνικισμού"!). Τα χρήματα των ευρωπαίων πολιτών ήδη αποφασίστηκε που θα διατεθούν σ' αυτή την προεκλογική περίοδο: 120 δισεκατομμύρια ευρώ για την αντιμετώπιση του "λαϊκισμού & της ακροδεξιάς".
Γι όλα αυτά: Η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί... «Europa delenda est»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση