GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ντάνος για το βιβλίο του: Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό...

Για το βιβλίο του, τις αρνητικές κριτικές αλλά και την ολοκλήρωση το Τατουάζ μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε live βίντεο στον προ...

Για το βιβλίο του, τις αρνητικές κριτικές αλλά και την ολοκλήρωση το Τατουάζ μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε live βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τους followers του να μην σταματούν τις ερωτήσεις.

"Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό. Πιστεύω ότι έχει γίνει ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει για ένα βιβλίο" ανέφερε ο Ντάνος, νικητής του πρώτου Survivor.

"Εγώ προσωπικά δεν κατάφερα να το διαβάσω με τη μία, δηλαδή μονοκοπανιά. Ελπίζω να σας αρέσει, εμένα μου άρεσε. Οι σελίδες θα είναι 160, σε κάθε αρχή του κεφαλαίου θα υπάρχει μια φωτογραφία που θα είναι σχετική με το κεφάλαιο που ακολουθεί" τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πρόσθεσε:

"Οι άσχημες κριτικές είναι το αντίθετο από τις καλές κριτικές. Δεν είμαι στο χώρο του βιβλίου, ούτε έχω διαβάσει 1.000 βιβλία. Έχω διαβάσει οκτώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση