GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ανάμεικτα αποτελέσματα έκλεισε η Wall Street

Με ανάμεικτα αποτελέσματα έκλεισε η Wall Street σήμερα, καθώς ο προβληματισμός για την επίτευξη μίας εμπορικής συμφωνίας μεταξύ τω...

Με ανάμεικτα αποτελέσματα έκλεισε η Wall Street σήμερα, καθώς ο προβληματισμός για την επίτευξη μίας εμπορικής συμφωνίας μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας ενίσχυσε τις ανησυχίες για την επιβράδυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης. Ο Dow Jones υποχώρησε 0,25%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq αυξήθηκαν 0,07% και 0,14%, αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, τροφοδότησε τις ανησυχίες με τη δήλωσή του ότι δεν σχεδιάζει να συναντήσει τον πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ πριν από την 1η Μαρτίου που είναι η καταληκτική ημερομηνία για την επίτευξη συμφωνίας.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ για το εμπόριο, Ρόμπερτ Λαϊτάιζερ, και ο υπουργός Οικονομικών, Στήβεν Μνούτσιν, θα ταξιδέψουν στο Πεκίνο για συναντήσεις υψηλού επιπέδου στις 14-15 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Οι μετοχές των ενεργειακών εταιρειών του S&P 500 σημείωναν απώλειες 1,2% πριν το κλείσιμο της συνεδρίασης, ενώ οι μετοχές των χρηματοπιστωτικών εταιρειών σημείωναν απώλειες 0,8%.

Πηγή:enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση