GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοιξε... λογαριασμό ο 37χρονος Βίγια στην Ιαπωνία - ΒΙΝΤΕΟ

Έχοντας θητεύσει με επιτυχία σε Βαλένθια, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Νταβίντ Βίγια θεωρείται από τους πλέον ικανούς στρά...

Έχοντας θητεύσει με επιτυχία σε Βαλένθια, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Νταβίντ Βίγια θεωρείται από τους πλέον ικανούς στράικερ που εμφανίστηκαν στα ισπανικά γήπεδα τον 21ο αιώνα και πλέον βγάζει την ποιότητά του στην ασιατική ήπειρο.

Για την ακρίβεια στην Ιαπωνία με την Βίσελ Κόμπε, με τον Ισπανό στράικερ να της χαρίζει τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Σαγκάν Τόσου του Φερνάντο Τόρες για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Ο 37χρονος Βίγια έχει πολύ καλή παρέα από την Ευρώπη, αφού στην ίδια ομάδα αγωνίζεται επίσης ο συμπατριώτης του Αντρές Ινιέστα, αλλά και ο Γερμανός εξτρέμ Λούκας Ποντόλσκι, με τους τρεις τους να είναι βασικοί και να αγωνίζονται μέχρι το 90' στο ματς απέναντι στη Σαγκάν Τοσού.

ΠΗΓΗ: FILATHLOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση