GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζονται οι έρευνες για την 59χρονη στη Λάρισα

Αυξάνεται η αγωνία των συγγενών της 59χρονης Βάσως Σιλεβίστα – Κουκουνασούλη, μητέρα δύο παιδιών, καθώς αγνοείται για 5η μέρα, από ...

Αυξάνεται η αγωνία των συγγενών της 59χρονης Βάσως Σιλεβίστα – Κουκουνασούλη, μητέρα δύο παιδιών, καθώς αγνοείται για 5η μέρα, από το απόγευμα της Κυριακής (10/3) από το πατρικό της σπίτι στην οδό Άκρωνος 9 στη Λάρισα.

Η αξιαγάπητη στην κοινωνία της Λαμίας, όπου μένει μόνιμα με τον σύζυγό της παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΣ Λαμία, Τάκη Σιλεβίστα, είχε μεταβεί την περασμένη εβδομάδα στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Λάρισα, προκειμένου να τακτοποιήσει ένα θέμα με την υπερήλικη μητέρα της.

Την τελευταία ημέρα που την είδε κάποιος, ήταν την Κυριακή στο μεσημεριανό φαγητό με τους συγγενείς της. Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, όπου καταγγέλθηκε την Καθαρά Δευτέρα η εξαφάνιση της 59χρονης, το απόγευμα της Κυριακής περί τις 18:45 είχε ένα τηλεφώνημα με φίλη της από Λαμία και έκτοτε το κινητό της είναι απενεργοποιημένο.

Επίσης από τη δημοσιοποίηση του θέματος υπήρξε η πληροφορία για μία γυναίκα που της έμοιαζε και η οποία εθεάθη κοντά στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της Λάρισας. Το βιντεοληπτικό υλικό κάμερας ασφαλείας της περιοχής έδειξε πως όντως μία γυναίκα στεκόταν στο σημείο την ώρα που έβρεχε. Δεν μπορούν όμως με σιγουριά να πουν πως πρόκειται για την ίδια.

Σε επικοινωνία που είχε το LamiaReport με το μεγάλο γιο της οικογένειας, Γιάννη Σιλεβίστα, προπονητή του Πανθηραϊκού, η μητέρα του βρέθηκε στη Λάρισα προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε η γιαγιά του να εισαχθεί σε οίκο ευγηρίας. Δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα και είναι φυσικό να ανησυχεί πολύ για την τύχη της μητέρας του.

Σημειώνουμε ότι άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ χτενίζουν εδώ και δύο ημέρες τον Πηνειό ποταμό, χρησιμοποιώντας μάλιστα και βάρκα, ενώ έρευνες διεξάγονται και στις γύρω περιοχές για τον εντοπισμό κάποιων στοιχείων. Την ημέρα της εξαφάνισης της, η 59χρονη φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκή μπλούζα και καφέ μπουφάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση