GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πάτησε» τους Χιτ στην επιστροφή του ο Αντετοκούνμπο - ΒΙΝΤΕΟ

Μόλις για μία περίοδο δυσκόλεψαν οι Χιτ τους Μπακς τα ξημερώματα στο Μιλγουόκι. Τα «ελάφια» κατάφεραν να επικρατήσουν εύκολα του Μαϊά...

Μόλις για μία περίοδο δυσκόλεψαν οι Χιτ τους Μπακς τα ξημερώματα στο Μιλγουόκι.

Τα «ελάφια» κατάφεραν να επικρατήσουν εύκολα του Μαϊάμι (116-87) και να φτάσουν στην 54η νίκη τους τη φετινή σεζόν στο NBA, παραμένοντας στην κορυφή της Ανατολής και συνολικά στη διοργάνωση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν κορυφαίος σε άλλο ένα παιχνίδι για την ομάδα του, αφού αγωνίστηκε για 28 λεπτά και πέτυχε 27 πόντους (11/15 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2/4 βολές, 8 ριμπάουντ), μοίρασε 7 ασίστ, είχε 1 κλέψιμο και 2 κοψίματα.

Εκτός από τον «Greek Freak», που επέστρεψε στη δράση, ξεχώρισαν ο Κρις Μίντλετον με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τον Έρσαν Ιλιασόβα να προσθέτει 13 πόντους. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι το Μιλγουόκι είχε συνολικά 17/34 τρίποντα.

Για τους ηττημένους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντράγκιτς που ήρθε από τον πάγκο για να κάνει double-double με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ 13 πόντους πρόσθεσε ο Όλινικ και από 12 πόντους οι Αντεμπάγιο και Γουέιντ.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση