GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Όταν ο Χριστόφορος Βερναρδάκης ήταν στο ΠΑΣΟΚ...

Γιάννης Ματθαίου Σουλαδάκης   Μια φωτογραφία ιστορεί... βρε πως αλλάζουν οι καιροί!! ♦️Ημερίδα ΙΣΤΑΜΕ Α. Παπανδρέου Μάης 1997 στο πάνελ...

Γιάννης Ματθαίου Σουλαδάκης 
Μια φωτογραφία ιστορεί... βρε πως αλλάζουν οι καιροί!!
♦️Ημερίδα ΙΣΤΑΜΕ Α. Παπανδρέου Μάης 1997 στο πάνελ από αριστερά:
✔Χριστόφορος Βερναρδάκης, μέλος του τότε Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΣΤΑΜΕ, σήμερα υπουργός του Τσίπρα που θέλει να εξαφανίσει το ΠΑΣΟΚ.
✔Μενέλαος Γκίβαλος, μέλος του τότε Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΣΤΑΜΕ και της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, τώρα πρωτοπαλίκαρο του Τσίπρα.
✔Πέτρος Πιζάνιας, Προέδρος του τότε Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΣΤΑΜΕ, Πανεπιστημιακός τότε και σήμερα .
✔Στάθης Τσοτσορός Γενικός γραμματέας του τότε Διοικητικού Συμβουλίου ΙΣΤΑΜΕ, γενικός κουμανταδόρος των Ελληνικών Πετρελαίων σήμερα.
✔Ο υποφαινόμενος, Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΤΑΜΕ και μέλος του τότε Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ, σήμερα πολίτης και μέλος μόνο του ΠΑΣΟΚ.
✔Κώστας Σκανδαλίδης γνωστός και μη εξαιρετέος.
✔Προκόπης Παυλόπουλος, τότε Βουλευτής της Ν. Δ. σήμερα Πρόεδρος της Δημοκρατίας
✔Αλέκος Αλαβάνος, τότε Προέδρος του Συνασπισμού και ευρωβουλευτής, που φόρτωσε τον Τσίπρα στη χώρα και τώρα μετανιώνει…
♦️Από ότι βλέπετε αλλάξανε οι καιροί, άλλαξαν, οι άνθρωποι με πολλαπλά κριτήρια, συμπεριφορών, θέσεων και πολιτικών και εικόνας.
♦️Σε ότι με αφορά παραμένω ο περισσότερο σταθερός και κυρίως στην πολιτική μου στάση, ΠΑΣΟΚ και τότε ΠΑΣΟΚ και τώρα, χωρίς εισαγωγικά, παρενθέσεις και υποσημειώσεις.
♦️Παραμένω σταθερός και σήμερα, που επιμένω ΠΑΣΟΚ και η προσπάθεια που έκανα να αφήσω ανοικτό το θέμα ΠΑΣΟΚ, φαίνεται να αποδίδει τους πρώτους καρπούς και όλα αυτά όταν οι πολλοί το ξεχνούσαν, ακόμη και πρόσφατα με τους διάφορους σουλατσαδόρους, πολιτικάντηδες, γυρολόγους.
♦️Διαβάζω ότι στα ψηφοδέλτια των επικειμένων εκλογών θα προσθέσουν τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, αυτό δεν αρκεί, εγώ θα συνεχίσω να επιμένω με κάθε τρόπο για την πλήρη αποκατάσταση του ΠΑΣΟΚ.
♦️Οι πολιτικές κινήσεις για να είναι πειστικές πρέπει να είναι πλήρεις και αποφασιστικές, μεσοβέζικες κινήσεις δεν είναι πολιτικές, είναι πολιτικάντικες και πολλές φορές γυρίζουν μπούμερανγκ, ας το κατανοήσουν επιτέλους όσοι έχουν την ευθύνη των αποφάσεων για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης.
♦️Για το θέμα αυτό, Συνεδριο ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ η πλήρης θέση μου είναι γνωστή και δημοσιοποιημένη από τις 20 Μάρτη 2019 στον τοίχο μου στο ΦΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση