GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψυχοσάββατο σήμερα...

Δημήτρης Τριάντος   Ψυχοσάββατο σήμερα, είπαν: 1. Τα ψεύτικα λουλούδια δεν μαραίνονται αλλά και δεν μας συγκινούν, ό,τι είναι φθαρτό ε...

Δημήτρης Τριάντος 
Ψυχοσάββατο σήμερα, είπαν:
1. Τα ψεύτικα λουλούδια δεν μαραίνονται αλλά και δεν μας συγκινούν, ό,τι είναι φθαρτό είναι και ωραίο!
2. Αν είσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος στο νεκροταφείο σημαίνει ότι δεν γλέντησες αρκετά την ζωή!
3. Αν οι άνθρωποι γνώριζαν την ημερομηνία του θανάτου τους, θα αγαπιόντουσαν περισσότερο!
4. Το κρεβάτι μας, το σημαντικότερο μέρος του κόσμου, το 90% των ερωτικών πράξεων και θανάτων συμβαίνει σε αυτό!
5. Γιατί οι ηλικιωμένοι πηγαίνουν πιο συχνά στην Εκκλησία και διαβάζουν την Αγία Γραφή? προετοιμάζονται για τις εισαγωγικές..!

Τα τελευταία λόγια:
Μαρλέν Ντίτριχ, προς τον ιερέα που ήρθε να την εξομολογήσει «άσε με τώρα, βιάζομαι, έχω επείγον ραντεβού με το αφεντικό σου!».
Μπετόβεν: «Ελπίζω στο Παράδεισο να ακούω!»
Βολταίρος: ο ιερέας από πάνω του προσπαθεί να τον μεταλάβει: Πες μου τέκνο μου, αποκηρύσσεις τον Σατανά?... «Μα, πάτερ μου, είναι αυτή κατάλληλη ώρα να κάνω εχθρούς? »

Φωτο 1. Ντίνος Ηλιόπουλος, ήθος, ευγένεια, φοβερός χορευτής, ένας κλόουν με παιδική αφέλεια, κανένας από τους ομότεχνους του δεν μπόρεσε να τον μιμηθεί! Η επιγραφή στον τάφο του στο Α’ Νεκροταφείο, «Με συγχωρείτε κυρίες μου που δεν μπορώ να σηκωθώ! »
Φωτο 2. Θεωρείται το πιο γραφικό κοιμητήριο της Ευρώπης, στο χωριό Hallstatt στην Αυστρία, με θέα στην λίμνη
Φωτο 3. πιστοί στις αρχαίες παραδόσεις, νεκρόδειπνο στο νεκροταφείο του Σχιστού, Κερατσίνι (φωτο, Michael Pappas, https://pculiar.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση