GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άκπομ: Το σημαντικό είναι οι νίκες είτε σκοράρω, είτε όχι

Στη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο (3-0) στάθηκε ο Τσούμπα Άκπομ, που αναδείχθηκε ως ο MVP της αναμέτρησης, με τον Άγγλο επιθετικό το...

Στη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο (3-0) στάθηκε ο Τσούμπα Άκπομ, που αναδείχθηκε ως ο MVP της αναμέτρησης, με τον Άγγλο επιθετικό του ΠΑΟΚ, να σημειώνει ότι σημασία έχουν οι νίκες ακόμη και αν δεν σκοράρει ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανάδειξη του ως MVP της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο: «Είτε σκοράρω, είτε όχι το σημαντικό είναι οι νίκες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σήμερα ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς».

Για τη νίκη: «Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, γιατί παίζαμε με μια ομάδα που είναι ψηλά στην βαθμολογία. Από εδώ και πέρα περιμένουμε να έχουμε δύσκολα ματς».

Για το αν ο πιο δύσκολος αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος τους ο εαυτός:«Προσεγγίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό που μας απασχολεί είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα αήττητοι. Η προσέγγιση μας είναι ότι το κάθε ματς ξεχωριστά είναι ένα ντέρμπι, ένας τελικός».

Για την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί μας με εκπλήσσουν σε κάθε παιχνίδι. Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και δεν σταμάτησε να φωνάζει καθόλου. Αυτό μας δίνει ένα κίνητρο για τα επόμενα παιχνίδια και τους θέλουμε δίπλα μας μέχρι το τέλος».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση