GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμένο αυτοκίνητο και άγριο ξύλο στη Νίκαια - ΦΩΤΟ

Το ντέρμπι ανάμεσα στην Προοδευτική και τον Ιωνικό είναι αύριο στις 3μ.μ.. Ωστόσο, σήμερα είχαμε τα… προεόρτια. Το συγκεκριμένο εί...

Το ντέρμπι ανάμεσα στην Προοδευτική και τον Ιωνικό είναι αύριο στις 3μ.μ.. Ωστόσο, σήμερα είχαμε τα… προεόρτια. Το συγκεκριμένο είναι ένα ντέρμπι που συνήθως στιγματίζεται από έντονα επεισόδια και από τον κανόνα αυτό δεν ξέφυγε ούτε το προσεχές.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων έπαιξαν άγριο ξύλο μεταξύ τους στην οδό Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια, εκτοξεύοντας πέτρες και ξύλα οι μεν στους δε. Μάλιστα, εν μέσω των συγκρούσεων ένα αυτοκίνητο κάηκε, ενώ δύο ακόμη υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Για να σταματήσουν τα επεισόδια χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Να σημειώσουμε, ότι τα επεισόδια έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο «Πλάτωνας» στη Νίκαια πριν από το παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού κόντρα στον Ερμή Αγιάς για την Α2.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση