GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα της Βικτώριας Καρύδα τέσσερις μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της - ΦΩΤΟ

Με δύο νέες αναρτήσεις της στα social media επανήλθε το πρώην μοντέλο και πρώην παίκτρια του «My style rocks», Βικτώρια Καρύδα, τέ...

Με δύο νέες αναρτήσεις της στα social media επανήλθε το πρώην μοντέλο και πρώην παίκτρια του «My style rocks», Βικτώρια Καρύδα, τέσσερις μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι τους στη Βούλα.

Το μοντέλο φαίνεται να κάνει μία νέα αρχή στην ζωή του, ξεκινώντας και πάλι να είναι ενεργή στα social media.

Έτσι, το πρωί της Τρίτης, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους αγαπημένους της followers, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τον σύζυγό της Γιάννη Μακρή. Μάλιστα, τις φωτογραφίες συνόδευε το σχόλιο: «μην χαλάτε το χρόνο σας για τσακωμούς... Ζήστε κάθε στιγμή με το ταίρι σας, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σας προσφέρει η ζωή!».

Ωστόσο, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από το παρελθόν με τον Γιάννη Μακρή, γράφοντας απλά «Ο Άγγελός μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση