GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρή ανακοίνωση του Μαξίμου για τον Μαρινάκη

Σκλήρή ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού κατά του Β. Μαρινάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: Ο κ. Μαρινάκης α...

Σκλήρή ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού κατά του Β. Μαρινάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Ο κ. Μαρινάκης από χθες επιτίθεται απρόκλητα στην Κυβέρνηση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αναδεικνύοντας το ήθος του.
Εξαπολύει από τα ΜΜΕ που ελέγχει προπαγανδιστικούς τραμπουκισμούς, αναδεικνύοντας την αντίληψή του για τη Δημοκρατία.
Την ίδια στιγμή, όλως τυχαίως, απειλητικά μηνύματα στέλνονται στα κινητά τηλέφωνα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με αποστολείς γνωστούς υπαλλήλους του, ενώ στα γραφεία της εφημερίδας Documento γίνεται διάρρηξη και βανδαλίζονται μετά τα μεσάνυκτα, αφού προηγουμένως ο ιδιοκτήτης τους , δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, απειλείται ανοιχτά με ανακοινώσεις, γιατί τόλμησε να δημοσιοποιήσει δραστηριότητες του επιχειρηματία που απασχολούν την Δικαιοσύνη.
Αναρωτιόμαστε, αν ο κ. Μητσοτάκης, προσωπικός φίλος του κ. Μαρινάκη, και η ΝΔ της οποίας τα γραφεία στον Πειραιά επισήμως ο κ. Μαρινάκης χρηματοδοτεί και συντηρεί, προσυπογράφουν αυτές τις μεθόδους που θυμίζουν μαφία.
Σε κάθε περίπτωση η Κυβέρνηση και η Δημοκρατία δεν θα υποκύψουν στον εκφοβισμό, τον εκβιασμό και την τρομοκρατία.
Η εποχή που κυβερνούσαν τον τόπο οι νταβατζήδες έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Γιατί η ΝΔ που σκοπεύει να δώσει τα κλειδιά στους Δον Κορλεόνε επιχειρηματίες που τη στηρίζουν δεν πρόκειται να επιστρέψει στην διακυβέρνηση του τόπου.

1 σχόλιο

  1. Είναι πολύ γνωστές και ομολογημένες οι οικογενειακές σχέσεις του Βαγγελα με την οικογένεια Μιζοτάκη από την εποχή του πατέρα του εφοπλιστή.

    Είναι επίσης γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο σύζυγος της Ντόρας Ισί-Δωρας έχουν συστήσει κοινή εταιρεία.


    https://youtu.be/1LNrTiATaPU

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Κύρτσου για τις σχεσεις της οικογένειας Μητσοτακης με Μαρινάκη


    Να θυμίσω οτι ο Βαγγέλας είναι ύποπτος για βαρύτατες κατηγορίες και πράξεις που επισύρουν πολυετή κάθειρξη.

    Η εισαγγελέας Τζίβα άσκησε ποινική δίωξη για το Noor 1 στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τρεις συνεργάτες του για χρηματοδότηση, εμπορία ναρκωτικών και άλλες βαρύτατες κατηγορίες.

    Ο Βαγγέλας δεν είναι μικρό παιδί, ούτε κανένας τυχαίος. Έχει μεγάλα καράβια να κουμαντάρει, είναι κουμπάρος με τους Μητσοτάκηδες, είναι ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, έχει κάποια από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας στα χέρια του και διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, με Δήμαρχο τον Γιάννη Μώραλη.

    Είναι προφανές οτι επιχειρεί μαζικές εξαγορές ΜΜΕ και συνειδήσεων για να εκβιάσει τη διάσωση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση