GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Προσκλητήριο» Ρουβίκωνα: Έχουμε ενισχυθεί, αλλά θέλουμε κι άλλα μέλη

Θριαμβολογούν τα μέλη του Ρουβίκωνα, αναφέροντας ότι έχουν κάνει 7 επιθέσεις μέσα σε 10 ημέρες και υποστηρίζοντας ότι έχουν ενισχυ...

Θριαμβολογούν τα μέλη του Ρουβίκωνα, αναφέροντας ότι έχουν κάνει 7 επιθέσεις μέσα σε 10 ημέρες και υποστηρίζοντας ότι έχουν ενισχυθεί οι τάξεις τους, απευθύνουν προσκλητήριο για την ένταξη κι άλλων μελών, προκειμένου να ενισχύσουν τις «δράσεις» τους.

Σε ανάρτησή του, ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα επισημαίνει ότι πέντε από τις «δράσεις- παρεμβάσεις» της συλλογικότητας έγιναν μέσα σε ένα πενθήμερο, επειδή έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των μελών του!

«7 δράσεις-παρεμβάσεις της ομάδας σε 10 μέρες. Οι 5 από αυτές σε ένα πενθήμερο. Και αυτό γιατί η συλλογικότητα έχει ενισχυθεί σημαντικά σε αριθμό συμμετεχόντων. Οργανωθείτε στον Ρουβίκωνα», έγραψε στο Facebook ένα ηγετικό στέλεχος της αυτοαποκαλούμενης ως «αναρχικής συλλογικότητας».

Τις τελευταίες ημέρες ο Ρουβίκωνας έχει προχωρήσει σε επιθέσεις σε εταιρείες, πολυκαταστήματα, πρεσβείες, αλλά και στο γραφείο γιατρού που κατηγορήθηκε για «φακελάκι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση