GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «Easy 97,2» ο πρώτος ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός που δεν θα ξαναπαίξει Μάικλ Τζάκσον

Σάλος έχει προκληθεί παγκοσμίως, μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ "Leaving Neverland" και τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησ...

Σάλος έχει προκληθεί παγκοσμίως, μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ "Leaving Neverland" και τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών σε βάρος του Μάικλ Τζάκσον.
Συγκεκριμένα στο ντοκιμαντέρ του HBO, δύο άνδρες κατήγγειλαν πως ο «βασιλιάς της pop» τους είχε προσεγγίσει αρχικά φιλικά προτού τους κακοποιήσει σεξουαλικά, στις αρχές του 1990, ενώ ήταν στην ηλικία των 7 και 10 ετών.
Ήδη πολλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί ανά την υφήλιο, όπως το BBC Radio 2 , ανακοίνωσαν ότι δεν θα ξαναπαίξουν τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον.
Κάτι παρόμοιο συνέβη και στην Ελλάδα, καθώς την Τετάρτη ο «Easy 97,2» ανακοίνωσε πως θα σταματήσει να μεταδίδει τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον.
Ο σταθμός έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: «Ενημερώνουμε τους ακροατές μας ότι έπειτα από τις τελευταίες καταγγελίες και ισχυρισμούς σχετικά με τον Μάικλ Τζάκσον μέσα από το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», αποφασίσαμε να σταματήσουμε να μεταδίδουμε τραγούδια του συγκεκριμένου καλλιτέχνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση