GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο McGregor αποθεώνει τον Ρονάλντο - ΦΩΤΟ

Αφιέρωμα στον «αθλητή φαινόμενο», τον πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας Cristiano Ronaldo, έκανε ο πρώην πρωταθλητής του UFC Conor...

Αφιέρωμα στον «αθλητή φαινόμενο», τον πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας Cristiano Ronaldo, έκανε ο πρώην πρωταθλητής του UFC Conor McGregor, με ανάρτησή του στο Instagram.

Και οι δύο έχουν περίπου 200 εκατομμύρια followers στο Instagram και έχουν κατά καιρούς φιγουράρει στις πέντε πρώτες θέσεις της επίσημης λίστας Forbes για τους καλύτερα αμειβόμενους αθλητές του κόσμου και σύμφωνα με τον McGregor αυτό απαιτεί πειθαρχημένη αφοσίωση για να καταφέρουν να αναρριχηθούν στην κορυφή της σκληρής αθλητικής «βιομηχανίας».

Τα επιτεύγματα του McGregor στην αρένα μάχης μιλάνε από μόνα τους: Είναι ο πρώτος μαχητής του UFC που κατάφερε να κατακτήσει δύο παγκόσμιους τίτλους σε δύο ξεχωριστές κατηγορίες βαρών ταυτόχρονα, εκτοξεύοντας τη φήμη του ως το απόλυτο φαβορί στην πιο κερδοφόρα μάχη στην ιστορία, εκείνη του Αυγούστου του 2016 με τον ανίκητο μποξέρ Floyd Mayweather.

Όσο για τον Cristiano Ronaldo, τι να πει κανείς; Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα Γιουβέντους έχουν αξιοποιήσει στο έπακρο το ταλέντο του Πορτογάλου, όπως ακριβώς και η Εθνική Ομάδα της χώρας του.

«Ο Cristiano είναι ένας αθλητής φαινόμενο, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και επιχειρηματίας», δήλωσε ο McGregor σε συνέντευξή του στη FIFA.

«Ο πειθαρχημένος και τελειομανής τρόπος του και η αφοσίωσή του στο άθλημά του αποτελεί έμπνευση για πολλά παιδιά που εξαιτίας του ασχολήθηκαν με το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση